"Авеню" качват "Бягство" на винил

СНИМКА: КРАСЕНА АНГЕЛОВА

“Авеню” най-после отново влязоха в студио, за да зарадват феновете си с ново парче. Боби и Заки записаха песента “Безвремие” и с нея отбелязват 20 години от излизането на дебютния им албум “Въпроси”.

За юбилея двамата музиканти са подготвили още една изненада, специално за меломаните. Те ще издадат на винилова плоча големия си хит “Бягство”, който 20 години след излизането си продължава да е сред най-слушаните български песни.

Към оригиналното парче ще има и още няколко негови версии. Една от тях е на английски, включени са и кавъри, направени от “Респект” и “Дийп Зоун Проджект”.
Новото им изпълнение “Безвремие” бе представено официално във вторник вечерта на сцената на “Х Фактор”. След дълга пауза Боби Иванчев пише музиката и я праща на Велизар Соколов-Заки да я чуе. Само ден по-късно Заки от своя страна му връща готов текст.

Също толкова бързо се случва и записът. Влизат в студио и за два дни парчето е факт.
Боби планира да подготви още няколко композиции и с дуетната си половинка да решат дали ще се завърнат трайно на музикалната сцена. И двамата са убедени, че ги очаква много интересна година.

Материалът е на вестни "24 часа"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене