Емо Негъра отрича за жената на Крум Савов

Семейството на Крум Савов е подложено на атака

Дори не знам как изглежда, категоричен е бизнесменът

Нямам и не съм имал нищо общо с жената на журналиста Крум Савов. Дори не знам как изглежда, категоричен е бизнесменът Емануил Лазаров - Емо Негъра.
Собственикът на популярното столично заведение BESO беше замесен през седмицата като любовник на половинката на Крум - Мая Савова. Според публикуваната информация двамата били интимни от половин година. Жената на Савов, която е доста по-млада от него, дори обмисляла развод, за да заживее под един покрив с Емо Негъра.
От проблемите в семейството пък Савов престанал да си гледа работата в bTV, от което последвало неговото понижение от шеф на екипа в спортна редакция до водещ на предаване.

Емануил Лазаров
Емануил Лазаров

"Работата ми не е давам интервюта и да влизам в обяснителен режим за лъжливи публикации в пресата. Достатъчно зает човек съм, за да падам до нивото на клеветниците и авторите на сензации. Това не е първата лъжлива история за мен, сигурно няма да е и последната", коментира още бизнесменът, който недоумява защо е забъркан в този любовен триъгълник с жената на изпадналия в труден момент в кариерата си Крум Савов.
Самият Лазаров е фен на екстремните спортове и преживявания. Той кара хеликоптер, обича подводния риболов, има жена до себе си, с която е и съдружник в бизнеса, и двама синове. Прозвището Негъра вероятно произлиза от тена, който е придобил заради постоянното си излагане на слънце. Той самият го приема с усмивка и дори си е бил сложил в един момент снимка на тъмнокож в профила си във Фейсбук. Дейността на компанията му е свързана с инвестиции в жилищни и офис сгради, заведения, хотели, авиоуслуги и др.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене