Белязан от GODZILA

Фен съм от времето на първите салатени фантазии и хранителни изкушения, наложени от GODZILA.

17 сезона по-късно като кулинарно „чудовище” видях как се наложи и как превърна четири места в морската ни столица Варна в търсен оазис за срещи, за утоляване на жажда, глад, любопитство… Не само със скулптурните си модули на входа на заведенията. Всички знаят варненските „Годзили”! И българи и чуждестранни туристи!

Логично беше след успешния морски старт GODZILA да разшири своята кулинарна география. И това се случи в самия център на София, на ъгъла на бул.'Васил Левски“ и ул.“ген.Гурко“.

За тези години GODZILA се разрастна - кафе-сладкарница ENDORFINО, срещу историческата градинка „Севастопол”, стана предпочитано място за работни и приятелски срещи. А там, където морето целува сушата и няма значение възрастта на влюбените, на Рибарския плаж във Варна, срещу лятната GODZILA е коктейл-бара PUNTA CANA - място за срещи на темпераментни танцьори и горещи сърца, място откъдето започва лунната пътека и преминава в ослепителен и неповторим морски изгрев...

През всичките тези години се оказа, че всичко в менюто на GODZILA е чудовищно вкусно, приготвено и поднесено от енергични и усмихнати служители. На добри цени. В артистична и уютна обстановка. Истинско кулинарно море от изкушения! По-различно от обикновеното!

И ВСИЧКО ТОВА неусетно превръща делника на клиента в празник! Защото е белязано от GODZILA!

Може би и затова са любимци на различни възрасти и капризи.

Верен фен на GODZILA от зората на създаването им – 1999 г. – Кирил АСПАРУХОВ

А Вие, фен ли сте на GODZILA?!

Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене