Ани Цолова: По 20 пъти на ден казвам на Калоян, че го обичам

Водещата на „Здравей, България“ никога не се отпуска да е спокойна, че всичко е наред. И не защото е негативен човек, напротив, а защото дядо й навремето й дал мъдър съвет. Вижте.


С Виктор сте може би най-стабилната двойка на екрана, на какво се дължи това?

Смятам, че сме единствената телевизионна двойка, защото има много хора, които просто седят един до друг на екрана, но не са двойка. Докато ние сме партньори, което ни прави телевизионна двойка. Освен това сме много по-силни заедно, отколкото всеки поотделно. Работата ни превърна и в приятели, много добри приятели. Виктор е един от най-близките ми хора.

Но и най-добрите имат своите недостатъци. Какви са те във вашия тандем?
Мога да говоря само за себе си. Макар Виктор да не се оплаква, аз усещам кога го дразня, защото понякога съм много импулсивна, всяко нещо трябва да стане сега и веднага, освен това се ядосвам на разни неща в ефир. Ако говоря за себе си, аз всеки ден добавям нещо в графа „самокритика” – критикувам се, че съм изпуснала момент от интервю, което е можело да стане по- добро, или че не съм реагирала по най-добрия начин, или че не съм задала въпроса по по-добър начин. Но ежедневният ефир и тичането по актуалните теми те лишават от възможността да правиш всеки ден интервюта като по учебник. Ние все бързаме!

Можете ли по същия начин, по който усещате Виктор, да усещате и зрителите си?

Не. Ако човек живее с чувството, че го гледат няколко стотин хиляди и иска да говори на всеки от тях поотделно, това няма как да се получи. Така че не си ги представям. Понякога чета зрителски коментари във форуми, но понеже се нароиха много тролове и поставени и платени писачи, и там вече няма достоверност. Когато имам нужда от обратна връзка, най-често си говоря с хора, на които имам доверие - това са десетина приятели, чието мнение обикновено търся. Някои от тях нямат нищо общо с телевизията. Много държа да чуя и мнението на колегите ми от екипа. Много! И ми е важно тяхното мнение!

Как е да влезеш в отбора, срещу който си играл толкова дълго време?

Аз изкарах 13 години в bTV. Никога не съм усещала да играя срещу някого. По-скоро съм играла за отбора, в който съм играла. По същия начин в момента изпитвам лоялност към отбора на Нова телевизия. Да не говорим, че немалка част от bTV сега е в отбора на Нова телевизия, така че не ми е никак ново – познаваме се добре и знаем как работим. Ние пренесохме нашето си темпо на работа в Нова телевизия и попаднахме на чудесен екип. Млади хора, с които ни е приятно заедно. Няма нужда да крия, че имам емоция към bTV, защото много години изкарах там, включително ония луди години, в които започнахме от нула. Тази емоция не се забравя, нещо като първа любов е. Затова bTV беше много повече от работно място

Цялото интервю четете на mila.bg

„С Виктор сме единствената телевизионна двойка в ефира.“, снимка: Мила Иванова
„С Виктор сме единствената телевизионна двойка в ефира.“, снимка: Мила Иванова
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене