Секси двойки в киното с огромна възрастова граница

Лийм Нийсън и Оливия Уайлд във филма „Трети човек“

Свикнали сме да виждаме и да чуваме за двойки в „неравностойно“ възраството отношение. Или поне е такова за хората, които не разбират защо млади девойки си лягат с дядовци и чичаци. Ами причини бол, в това число и любов. Но както се казва, киното често имитира живота, и обратното.
Представяме ви няколко филмови двойки, които въпреки дупката в поколенията добре си се обичат и се забавляват.

„Трети човек“, Лиъм Нийсън, 61, и Оливия Уайлд, 29
Героят на Нийсън е писател, а героинята на красивата Оливия е неговата любовница. Париж е тяхна мизансцена, но дори това не замазва разликата във възрастта им, която се равнява на цели 32 години.

„Есен в Ню Йорк“, Ричард Гиър, 50, и Уинона Райдър, 28
По времето, когато се снима тази лента, бившият съпруг на Синди Кроуфърд е навъртял половин век, а крехката брюнетка Уинона няма още 30. Въпреки това беловласият Гиър пръска такъв сексапил, че дори най-големите моралисти забравят за смущаващата разлика между него и екранната му партньорка. Очевадно Холивуд вярва, че на Ричард му отиват по-млади жени. През 2009-а той беше любимият на 35-годишната Хилъри Суонк в „Амелия“, а малко след това се снима с 34-годишната Летисия Каста в „Арбитраж“.

„Търси се приятел за края на света“, Стив Карел, 49, и Кийра Найтли, 27
Спор няма, Стив Карел успява да пресъздаде без проблем момчешкото излъчване, въпреки че премина петдесетака.
Но когато актрисата, с която споделяш екранно време, е наполовина на възрастта ти, сигурно е малко странно за наблюдение. На Кийра Найтли обаче това не й пречи да влезе в ролята на негова любима. Малко след този филм някогашният шеф на офис за хартия в култовия сериал „Офисът“ отново се накичи с млада любовница в лентата „Невероятният Бърт Уондърстоун“ благодарение на 29-годишната Оливия Уайлд.

Целия текст и галерия вижте на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене