Z-Rock и "Рейнарс Рок Трамплин" дадоха шанс на десетки талантливи рок групи и изпълнители

Рок радиото на България, Z-Rock , сбъдна творческите мечти на четирима от участниците в мега кампанията "Рейнарс Рок Трамплин". За да участват , изпълнителите трябваше да качат свой демо запис на специално създадения микросайт:

http://reynaers-rock-tramplin.zrockradio.bg/ Над 230 избрани авторски парчета събраха над 41 500 гласа за първата година на рубриката получиха възможността да прозвучат в ефира на Z-Rock. Всеки петък, в продължение на година, в блока на Буги Барабата,"Буги Тайм", с повторение вторник вечер в „Нека Бъде Рок“, се излъчваха откъси от получени през седмицата песни. Това стана възможно с подкрепата на Рейнарс Алуминиум – белгийската дограма, която издържа и най-изкъртващия рок.

„Рейнарс Рок Трамплин" се оказа истински шанс за много музикални творци, соло изпълнители или групи, които свирят из гаражи, мазета и къщи, да получат своето място за изява в ефира на рок радиото на България.

В края на всеки месец беше излъчван по един финалист, а в края на 2017г. 12 финалисти се състезаваха за голямата награда, професионален студиен запис.

На големия финал „Рейнърс Алуминум” изненада всички фенове и участници, като даде 4 награди: две първи награди и две специални. Обучение в професионално студио спечели Даниел Георгиев ( „Spiritual Awakening”). Безплатна фотосесия спечелиха за групата си „Blues Deluxe” („ Not Just Anybody”). Големите победители се оказаха двама: „ADRENALINE OVERLOAD” („Become”) и „FAT WHITE CHIEFS” (“Ghost”). Те спечелиха така желания запис в професионално студио.

„Рейнарс Алуминиум” зарадва не само участниците, но и слушателите, които гласуваха на микросайта за кампанията. Всяка седмица трима от тях печелиха награди от „Рейнарс Алуминиум” - белгийските дограми и архитектурни системи, които издържат и най-изкъртващия рок.

Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене