Как флиртува всяка зодия

На някои хора флиртът е в кръвта. Правят го толкова естествено, все едно дишат. Има и такива, които са толкова нескопосани във флиртуването, че направо е мъчително да ги гледаш.

Астрологията обаче твърди, че би могла да помогне на всеки един зодиакален знак да намери златната среда на флирта, който да помогне за намирането на голямата любов.

Овен

Вие сте самоуверени и дръзки във флирта. Нямате проблем да забършете най-якия пича в заведението и да го почерпите една напитка. Мъжете са привлечени от вашата увереност и я намират за секси. Везните, Козирозите и Овните са най-добрите знаци, с които бихте могли да имате любовно взимане-даване за една-две нощи. Но ако търсите партньор за дълга връзка, тогава флиртувайте с Близнаци, Стрелец и Водолей. Със сигурност обаче едва ли бихте имали успех със Скорпиона, който ще намери вашия директен стил на флиртуване за твърде директен.

Телец

Вие сте толкова сладки,че вашият стил на флиртуване наподобява много едновремешните романтични комедии. Предпочитате по-скоро някой да ухажва вас. Вие сте много чувствени и вашият запазен знак определено е ненатрапчивото докосване по дланта. Ако искате нещо набързо, заложете на Скорпиона, Овните или Девите. Ако пък ви се ще нещо по-стабилно, но Козирогът, Везните и Близнаците са вашите господа.

Близнаци

Вие използвате думите, за да съблазнявате. Предпочитате да флиртувате с остроумие и език на тялото. Един от недостатъците на вашето кокетство е, че бързо може да ви стане досадно и набързо да загубите интерес. Ако търсите някой, с който да излизате месец-два, то тогава заложете на Лъвовете, Девите и Скорпионите. Ако пък ви се ще семейство, погледнете към Везните, Овните и Водолеите.

За останалите зодии прочетете ТУК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене