Енергийни формули за стабилен брак

Замисляли ли сте се защо някои двойки живеят в мир и съгласие, а други постоянно се джавкат и си тровят живота? Според една от най-новите теории на психолозите, причината е в енергийността на двойката. Всичко, което трябва да направите, е да се настроите един към друг, да „хванете вълната” на партньора си, да играете една и съща игра, без да забравяте за собствените си интереси. За начало е нужно да определите към кой енергиен тип спада вашата двойка. Още Питагор казва, е светът е съставен от числа, затова енергийността може да се определи чрез няколко основни формули.

Две сърца в едно: 1+1=1

Хората, чиито брак е съставен по тази формула, съставляват едно неразривно цяло. Например, имат сходни интереси и харесват едни и същи неща: и той, и тя обожават кучетата, класическата музика, разходките сред природата и т.н. Тяхната енергия вибрира на еднакво ниво, те често довършват фразите си, предугаждат желанията си, някои дори могат да общуват телепатично. Много хора (особено жените) смятат, че този брачен съюз е идеален. Но от гледна точка на психолозите подобни отношения не са за всички. Животът на тези двойки е построен върху огромната отговорност за партньора. След дълга командировка, изневяра, развод или смърт, всеки от тях се разделя с част от собствената си душа и изпитва дълбока вътрешна пустота.

Съвет: Ако вашият брак принадлежи към тази група и не искате да изгубите себе си, проявявайте повече самостоятелност. Например, не се съветвайте за всяка покупка с половинката си, ходете самостоятелно на театър и кино, общувайте повече с приятелите си. Целият текст продължава ТУК.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене