Мъже с мрежести чорапогащи на токчета

Джендър колекцията за гей парада на 9 юни

Новите тенденции са силният пол да облича рокли на София прайд

Новата джендър колекция навлезе с пълна сила в България, показа проверка на "България Днес".

По улиците, на спирките, в автобусите все по-често ще срещаме мъже с мрежести чорапи и високи токчета. Поне за това говорят най-новите модни тенденции за тази пролет.

Силният пол нахлузи пола
Силният пол нахлузи пола

След като кметът на столицата Йорданка Фандъкова застана плътно зад тазгодишния София прайд, който ще се проведе на 9 юни, хомосексуалисти усилено започнаха да обновяват гардеробите си, за да блеснат на шествието.

В социалните мрежи кипят дискусии за най-новите модни облекла. Родните джендъри дори обменят съвети за това как ще изглеждат пременени с последните писъци на модата и са готови за нова модна революция.

Роклите вече не са запазена марка на жените
Роклите вече не са запазена марка на жените

А тази година тенденциите са повече от шокиращи. Мрежести чорапи и високи токчета за силната половина от човечеството са най-големият хит. Тесни дълги рокли с големи цепки и разкроени поли с висока талия също са на върха на модната пирамида.

Дизайнерите са помислили и за бизнес облеклата. В най-скоро време все по-често ще виждаме мъже в официална пола и сако с 3/4 ръкав в офисите.

Джендърите луднаха по новата колекция
Джендърите луднаха по новата колекция

До нас в автобуса ще сядат представители на силния пол, облечени с ризи с дълбоки деколтета, наметнати с пера или червени лачени шлифери.

Големите обеци и блузите с воали вече на са запазена марка на жените, а влизат и в гардероба на мъжа.

Част от дизайнерите бяха обвинени, че изготвят тоалети предимно за хомосексуалисти. На тези критики те отговориха, че щом жени могат да носят смокинги, защо и мъжете да не могат да обличат по-пищни тоалети.

Мнението им бе подкрепено от хората с различна сексуална ориентация, които вече нямат търпение да облекат новите им колекции.

Мъжете правят модна революция
Мъжете правят модна революция

Въодушевление сред джендърите настана и след като стана ясно, че тазгодишното шествие ще има и спортна програма. Това се случва за първи път у нас. Така Йорданка Фандъкова ще се погрижи освен за мирното и безпроблемно протичане на събитието и за финансирането на 3-километровото бягане по двойки, което ще се проведе на 19 май. Участниците в него вече точат лиги на плисираните поли и изрязаните потници, които също са част от новите модни тенденции.

Не толкова радостни се оказват хората в социалните мрежи, които не са привърженици на гей парада. Повечето от тях нямат против провеждането му, но са твърдо против наливането на допълнителни пари в него.

"Кметицата ни може да подкрепи и финансира София прайд, но не можа да допусне и изслуша майките на деца с увреждания", възмущават се софиянци.

Хомо бизнес дрескод

Австралийски бизнесмен придоби световна популярност с интересното му виждане за бизнес облекло. 30-годишният Ашли Максуел-Лам ръководи проектите на голяма застрахователна компания.

Ашли е по уверен на токчета
Ашли е по уверен на токчета

Той разбива на пух и прах корпоративния дрескод, като реши да ходи на работа със строг бизнес костюм и обувки на високи токчета.

Австралиецът има 9 чифта такива обувки - за работа и за забавления. Той е категоричен, че никога не е искал да бъде или да се облича като жена. Винаги се е възхищавал на дамите, които уверено крачат на високи обувки, и решил да опита.

Доли ТАЧЕВА

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене