Теди Джорджо попита: Защо Дряново няма пари за футбол?
24 часа | 22 Април 2019 г. | 92 показвания | 0 коментара

Четири дни преди Страстната седмица заслужилият гражданин на Дряново - Станислав Генчев, член на УС на ФК „Локомотив 1927“ (Дряново), и Тодор Георгиев – Председател на футболния клуб, поискаха финансова помощ от Община Дряново за обезпечаване на домакинските мачове и гостуванията на мъжкия представителен отбор.

В молба до Кмета и Председателя на Общински Съвет те декларираха, че в спортно-техническо отношение отборът е стабилен, което показват и резултатите през пролетния полусезон. Към момента „Локомотив“ е с 8 точки , т.е. е с по-добро класиране от други 5 отбора в групата за този полусезон. Клубът досега е спечелил две категорични победи над водещите отбори в групата – „Бдин“ Видин с 4:0 и над „Ком“ (Берковица) с 3:0.

Надеждата на ръководството на клуба за подкрепа от Община Дряново идва в момент, изключително важен и решителен за оставането на отбора в Трета лига. Един положителен отговор на Молбата за финансова подкрепа за отбора би помогнал това да се случи. Положените неимоверни усилия от страна на ръководството на клуба да се привлекат сериозни благоспомагатели е факт – Вагонен Завод Интерком – Дряново, Техно Джермани, Ди Джей Юнивърс и Платекс 1945, прегърнаха присърце идеята да помагат на футбола в Дряново, но тази помощ, макар и много ценна, не е достатъчна.

Решението на УС на клуба да се поиска финансова помощ от инж. Мирослав Семов, в качеството му на градоначалник, се основава и на неговата предизборна програма отпреди 4 години, в която той декларира, че ще развива футбола в Дряново и ще помага на мъжкия отбор, ако той влезе в Трета Лига.

Наближават Светлите празници! Дано да има и светли решения от хората в местното самоуправление на Дряново! И както казва Апостол Павел: “Посейте любов в земята, за да опитате истинския Живот.“

Председателят на УС на„Локомотив 1927“ Дряново и Общински съветник в Дряново - Тодор Георгиев, заяви:

„Толкова години не мога да разбера и да проумея, как други Общини като Трявна, Павликени, Полски Тръмбеш, Севлиево, Червен Бряг, Берковица, Луковит, Левски, Габрово, Видин, Свищов и много други градове, села и паланки могат, само в Дряново не може и няма пари! Добрите примери за цяла България са като кметовете на Монтана, Добрич, Пазарджик, Велико Търново, Горна Оряховица, Суворово и още много други. Сега ще задам на комисиите и въпроса: Колко фирми работят в Дряново, колко проекти се изпълняват на територията на Дряновска Община, колко обществени поръчки има към общината и с какво на кого, къде и как помагат?! Как навсякъде може, само при нас в Дряново не може…! Въпросът ще се разгледа на комисиите днес и след това в редовното заседание на Общински Съвет на 30.04. 2019. Надяваме се на тази помощ, да припомня – клубът е на Дряново..!", отсече Георгиев, популярен като Диджей Теди Джорджо.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Днес, 26 май, министърът на здравеопазването издаде заповед, с която отпадат част от мерките, въведени заради COVID-19. Съгласно заповедта, считано от 26 май, се разрешават културно-развлекателни мероприятия (театри, концерти, сценични прояви, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство, както и занимални от юридически и физически лица

Когато идва с родителите си в България, момчето е едва на 2 години, но запомнило човещината Мечтае да има лаптоп, а като порасне, да стане полицай “24 часа” отличава Достойните българи на годината от 2003 г. насам. За тези 18 г., през които над 700 души бяха удостоени с престижното звание, инициативата се наложи като каузата

Снимка на обичния си град Русе, измит от дъжда и с блеснала дъга над покривите ни изпрати проф. Цветомир Василев от Русенския университет. Той много обича града си и винаги се е връщал тук, където и да ходи. Отказвал е и работа другаде заради града и студентите си. “24 часа” стартира от 24 май един патриотичен проект - “Сърцето ми е тук”

Японският безпилотен космически кораб "Конотори 9" започна ...
"За всички, които се интересуват от отслабване. Менюто ми ...
Новият обслужващ робот в кафене в южнокорейския град Теджън ...
„Бъдете целеустремени, преследвайте мечтите си и никога не ...
Русия планира да построи нова космическа станция, защото ...
Китаристът на легендарната рок банда Queen - Брайън Мей, е ...
"Левски" ще играе контрола с "Витоша" (Бистрица) на 30 юни, ...
Яна Маринова се показа като чавдарче за
Плъховете стават агресивни не по отношение на хората, а ...
Феновете на Левски закупиха над 22 хиляди виртуални билета ...
Двукратният победител в най-гледаното музикално шоу Иван ...
Съчки събирам, пръчки намирам... Явно на Икебаната любимото ...
По бели чорапи до прасеца и бял потник, изпълнителят Папи ...
Консорциум от френски компании обяви днес, че започва ...
Японското правителство иска да подобри дигиталната ...
Десантният кораб "Портланд" на ВМС на САЩ извърши успешно ...