СТРЕЛЕЦ: Нервност
Алена | 16 Юни 2019 г. | 66 показвания | 0 коментара

РАБОТА В началото на седмицата трудностите ще ви изнервят и ще ви накарат да се замислите над проблемите си. Творите ги със своята прибързаност и недообмисляне на детайлите и на работното място, и у дома. Срещите и разговорите ви са много, но не ви уморяват. Доволни сте! От понеделник от вас се изисква да премълчавате, да не сте язвителни, да сте толерантни и търпеливи, защото изречените критични думи ви печелят врагове. Не сте убедени в правотата на своите колеги. Разговорите в компанията на вашите делови партньори е добре да провеждате, като повече ги изслушвате и по-малко говорите. Начинанията са успешни.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради преумора, но за пореден път отказвате да го признаете и търсите причината извън вас. Дайте си почивка.

ЛЮБОВ Наивно си мислите, че богатият бизнесмен, когото сте нарочили за брачен партньор, ще ви направи щастливи. Не осъзнавате, че ви носи бъдещи разочарования.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★★
Късмет: ★★★ Работа: ★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Полицаите попаднали на Тонка Драгиева случайно - провеждали акция срещу наркопласьори в училището Доскорошният ѝ началник Иван Чавов е силно притеснен, че заради присъдата тя ще се затвори в себе си Тежко заболяване и нещастна любов сринали емоционално и психически учителката от Хисаря Тонка Драгиева, казват нейни близки

Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет. Това написа във фейсбук председателката на Народното събрание Цвета

"Мислех, че съм видяла Соломон във всичките му превъплъщения - политик, атлантик, баща, съпруг, син, учен, предприемач, готвач, математик, бегач.... С музиката си върви леко скаран по рождение. Но и като DJ в една от най-големите Софийски дискотеки се справи не зле, след като час и половина ни забавлява истински..

РАБОТА В началото на седмицата може да се наложи да ...
РАБОТА Началото на седмицата изисква да се предпазвате от ...
РАБОТА Без причина сте агресивни и нападателни. Критикувате ...
РАБОТА В началото на седмицата се объркват личните ви ...
РАБОТА Първите дни на седмицата с право сте нервни и ...
РАБОТА Осъзнайте, че вашите лични и професионални проблеми ...
РАБОТА От първия ден на седмицата, въпреки че сте изкушени, ...
РАБОТА Началото на седмицата ви налага да взимате бързо ...
РАБОТА Конфликти заради възникнали недоразумения в ...
РАБОТА С търпение и ако не проявявате агресия, ...
РАБОТА Началото на седмицата не е обещаващо, защото отказът ...
“Едно от най-правилните неща, които съм правила е, че точно ...
Актьорът Влади Въргала ще представи спектакъла си ...
След като се завърна от Африка, където беше на заслужена ...
Там е и снимката, използвана за издирването му В края на ...
Известната британска телевизионна водеща на риалити шоуто ...