САЩ не пускат ДесиСлава

Турнето й пропада, загубите са огромни 

САЩ окончателно са отказали да пуснат фолкпевицата ДесиСлава на своя територия. Това научи "България Днес" от перфектно информирани източници.
Преди седмица властите не допуснаха изпълнителката да се качи на самолет за отвъд океана заради нейни стари проблеми. ДесиСлава успокои феновете си, че ще си оправи скоро документите и заминава за Америка. Но истината е неприятна за феновете й - САЩ не разрешават певицата да пътува.
"Преди години имах забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат бе премахната през 2016 г. Оказва се обаче, че има промени за точно този тип забрана и политика на властите и всеки път, когато искам да пътувам за Америка, трябва да поискам special waiver (вид документ) въпреки одобрена работна петиция и положително минато интервю за работна виза!", коментира ДесиСлава. Но въпреки обещанията, че с малко закъснение ще се види с феновете си, това няма да се случи.
Така дълго планираното турне на едно от емблематичните имена във фолка рухва с гръм и трясък. ДесиСлава трябваше да забавлява сънародниците ни в САЩ и Канада на шест дати, а билетите за събитията бяха разпродадени много по-рано и сега организаторите вероятно ще възстановяват парите.
Изпълнителката призна, че е получила черен печат в паспорта си преди години, защото "услужливи българи" казали в американското посолство у нас, че отива в САЩ, за да пее без разрешение. ДесиСлава имала туристическа виза, но изнесла няколко концерта и била издадена на властите, които мигновено я санкционирали. Именно заради това прегрешение се стига до неприятната ситуация отпреди няколко дни.
Заради сегашното турне ДесиСлава е отказала редица ангажименти в България и сега реално има "дупка" откъм участия, от което не само тя, но и продуцентите й губят средства. Тя няма да получи и средства от изявите си отвъд океана, които са планирани предварително. По спешност шефовете й се опитват да намерят дискотеки у нас, в които изпълнителката да заработва хонорари, а не само да бездейства вкъщи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене