Накараха Фики да си обръсне 10-годишната брада

Фики преди и след бръсненето

Заради участието си в „Капките“ 

Песните на английски го страхуват 

10 години Фики не се бръсне и сега го прави.
Революционното решение фолкаджията не взема по своя воля, а защото му го налагат продуцентите на музикалното шоу "Като две капки вода".
Чалгарят е първият участник в новия осми сезон на предаването за имитации и правилата са безкомпромисни - не може да има окосмение на лицето, защото ще влиза в различни роли, включително и жени. Изискванията са железни и преди година засегнаха дори и емблематичния Милко Калайджиев, който от три десетилетия е с мустак, но също лъсва кьосе.
"Без брада - за първи път от 10 години! Предизвиквам всеки, който като мен винаги е казвал, че не може без брада, да се обръсне точно сега!", заяви Фики и развълнува неговите почитатели.
"За мен ще бъде чест! Стискайте палци!", добавя емоционално изпълнителят, който трепери от вълнение дали ще се справи с предизвикателството.

Фолкаджията призовава и други да си махнат окосмението
Фолкаджията призовава и други да си махнат окосмението

В какви образи ще се наложи на Фики да се превъплъти и как ще се справи със задачите, ще разберем съвсем скоро, но със сигурност музикалният му талант ще му помогне да пресъздаде правдиво персонажите. А че Фики е добър певец - няма съмнение. За това говорят множеството награди, които е получавал в кариерата, както и признанието да бъде част от вокалния ансамбъл "Гласовете на младежката музика", който пя на откриването на Олимпийските и Параолимпийските игри в Лондон през 2012 година.
Единственото, което сериозно притеснява него и феновете му, са задачите, свързани с песни на английски език. Публична тайна е, че езикът на Шекспир не е силната страна на певеца и изпитва затруднения с изговарянето на думите. За зла беда преди време Фики направи песен на английски - Is This Love, която веднага му донесе вълна от подигравки, защото я изпя като "Издислав". Мускулестият певец реши да е над нещата и прие шегите по свой адрес, като дори сам се избъзика с чуждоезичните си умения. Но сега е сериозно притеснен от предстоящите задачи и вярва, че продуцентите няма да пропуснат възможност да му възложат задача на английски език, за да вдигнат рейтинга до висините.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса
Стоичков на върха на щастието - стана дядо на внук!
Тейлър Суифт и приятелят й Травис Келси няма да присъстват на Мет Гала 2024
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща

Напишете дума/думи за търсене