Голо БГ дупе за Меси

Лиана показва голо дупе на "Камп Ноу"

Бившата волейболистка Лиана Николова се съблече на "Ноу Камп"

Голо българско дупе за Меси! Най-провокативната родна плеймейтка Лиана Николова се съблече на стадиона по време на мач на "Барселона".
Дългокраката мацка хвърли в екстаз всичко живо по трибуните на най-големия стадион в Европа "Камп Ноу". Минути преди началото на мача между "Барселона" и "Хетафе" Лиана направи най-щурото нещо в живота си. Тя събу дънките си и остана само по прозрачни гащички, които не скриха абсолютно нищо от задните й части.
Българката успя да мотивира до краен предел Меси и останалите му съотборници по време на загрявката преди двубоя. Впоследствие любимците й победиха с 2:1. Суперзвездата на "Барселона" се отчете с асистенция. На трибуните на стадиона имаше 81 хиляди души, които видяха апетитния задник на българката.

Николова провокира на партитата на "Плейбой"
Николова провокира на партитата на "Плейбой"

Лиана е луда фенка на отбора. Самата тя също е спортистка и в продължение на 10 години играе волейбол. След това решава да прекрати кариерата си и става един от най-скандалните модели на "Плейбой" у нас.
Иначе 20-годишната палавница следва журналистика в НБУ. "За мен не съществува нещо неприлично", признава самата Лиана. Тя не за първи път има подобни прояви на ексхибиционизъм. Неотдавна плеймейтката втрещи минувачи, като се разходи абсолютно гола по столичния булевард "Витоша".
Лео Меси беше надъхан от българката
Лео Меси беше надъхан от българката

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене