Актьорите от "Приятели" вземат между 2,25 и $ 2,5 млн. за продължението му (Обзор)

С тази снимка в профилите си в инстаграм четирима от актьорите съобщиха, че “Приятели” се завръща.

След години спекулации, че суперуспешният сериал “Приятели” ще има продължение, това вече официално се потвърди. Четирима от актьорите в него - Дженифър Анистън, Къртни Кокс, Лиса Къдроу и Дейвид Шуимър, споделиха една и съща снимка, на която са с колегите си от сериала. “Наистина се случва”, написаха те към кадъра и добавиха имената на своите колеги от него, както и на HBO Max. Кадърът е от 90-те години и излиза на страниците на “Ролинг Стоун”.

Екипът избра именно с него да обяви сензационната новина за събирането си отново на екран в петък, точно 16 години след финалния епизод, излъчен през 2004 г. От HBO Max - новата стрийминг платформа на WarnerMedia, която стартира през 2020 г., все още не издават никакви подробности за продължението на сериала. Но потвърдиха новината, като уточниха, че става дума за специално издание, което все още не е озаглавено.

Според някои продължението на “Приятели” ще е едночасово предаване с водещ Елън Дедженеръс. И в него щяло да има по-скоро интервюта с шестимата актьори в главните роли, отколкото да е цял епизод с определен сюжет. Най-вероятно звездите ще получат между 2,25 и 2,5 млн. долара, написа “Въраяти”, след като стана ясно, че има подписан договор с шестимата актьори.

Специалното издание на “Приятели” ще ги събере за първи път заедно на екран след 16 години, макар че те си останаха близки и след края на сериала и често пускат общи снимки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене