Адел започна 2020 г. с 44 кг по-малко и е много по-щастлива

Адел на автърпартито след оскарите 2020 г.

Певицата ходи на фитнес и тренирa пилатес, спазва режима “Сиртфуд”

С 44 килограма по-малко и с прилепнала леопардова рокля се появи Адел на партито след oскарите. Талантливата певица прикова вниманието с драстичната си промяна и с това колко щастлива изглежда.

От края на 2019 г. килограмите на Адел станаха една от водещите теми в световните медии. Всички видяха снимки на певицата, която е с 20 кг по-слаба. В такава форма тя бе заснета от папараци по време на почивка на Карибите. Месеци по-късно всички са шокирани от нейната продължаваща промяна. Тя е била неразпознаваема на партито след оскарите, организирано от Джей Зи и Бионсе. Дори тв водещата Кинга Русин казва, че първоначално не е разпознала певицата, защото “сега е слаба”.

Преди по-малко от седмица Адел бе засечена в Лондон на сватбата на свои приятели - Лаура и Хюго. Роклята, която бе избрала, подчертаваше вече тънката ѝ талия. В интернет се появиха и видеа от изпълнението на певицата. От тях си личи, че тялото ѝ може да е отслабнало, но това не важи за гласа ѝ.

В основата на продължаващата ѝ трансформация е строга диета с много зелени сокове. Така дневния си прием на калории ограничава до 1000. Това разказва пилатес треньорката ѝ Камила Гуудис. 

Адел на оскарите през 2017 г. СНИМКА: РОЙТЕРС
Адел на оскарите през 2017 г. СНИМКА: РОЙТЕРС

Промяната у Адел започна да се забелязва около коледните празници, когато показа своята нова фигура на почивка на остров Ангила, намиращ се в Карибско море. Певицата прекара ваканцията си в компанията на изпълнителя Хари Стайлс и комика Джеймс Кордън. Тя изглеждаше много безгрижна в къса черна рокля на точки, хващайки тен на пясъка.

За да влезе в страхотната форма, в която е сега, Адел практикува пилатес заедно с приятелката си - актрисата Айда Фийлд. Сред любимите видео тренировки на звездата са тези на Джо Уик, който е фитнес треньор и блогър от Великобритания с около 3 милиона последователи в инстаграм. Освен това Адел разказва, че е голям фен на фитнес инструктора Далтън Уонг. Той е известен с това, че вкарва във форма холивудски актьори за ролите им.

Адел спазва диетата “Сиртфуд”. Този режим на хранене намалява стреса, регулира процесите на стареене и на изгаряне на мазнини, като не на последно място възстановява клетките на организма. При тази диета в менюто се включват храни, богати на ресвератрол - естествен фенол и силен антиоксидант. Основната ѝ идея е понижаването на приема на калории с до 20%.

“Сиртфуд” позволява да се консумират черен шоколад, вино, зеле, ягоди, орехи, кафе и др. Тези храни подсилват функциите на група от 7 протеина - сиртуини. Чрез тях се потиска апетитът и се регулира метаболизмът. Редица знаменитости, като Пипа Мидълтън и Гуинет Полтроу, също се придържат към този хранителен режим. Дори и принц Хари се подлага на него преди сватбата си.

В последните месеци Адел се подлага на хипнотерапия. Тя се обръща към хипнотерапевтката Сюзан Хепбърн именно с молба да ѝ помогне да свали килограми. Процедурата включва “масаж с думи”, чрез който се достига до подсъзнанието на пациента.

За отслабването на носителката на “Грами” несъмнено допринасят и тревогите около развода ѝ. Тя се раздели със съпруга си Саймън Конек след 5-годишна връзка, но и двамата са категорични, че заедно ще отгледат сина си Анджело. Наскоро изпълнителката качи снимка в инстаграм профила си, към която написа: “Преди плачех, а сега се потя”. На фотото се виждат рамото и част от ръката ѝ, по което си личи, че е свалила много килограми. Думите ѝ се свързват именно с Конек, по когото вероятно е плакала. Потта обаче оставя във фитнес залата.

Невероятната трансформация на Адел се оценява различно от феновете ѝ. През последните няколко седмици в интернет се появиха слухове, че певицата може би страда от сериозно заболяване, на което се дължи рязката загуба на килограми. Някои от почитателите ѝ се притесниха, че такова отслабване е нездравословно.

Според други така 31-годишната певица ще води по-здравословен живот. “Не мисля, че трябва да се притесняваме, тя знае какво прави. Оценете Адел заради музиката ѝ, а не заради нейното тегло или снимките ѝ”, пишат в социалните мрежи. 

Промяната на Адел през годините
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ ADELEINITALY
Промяната на Адел през годините СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ ADELEINITALY

Животът на певицата не е лек. Баща ѝ я изоставя, когато тя е на две години. Напуска и майка ѝ, която е едва 20-годишна. И до днес Адел не му е простила. Нещата започват да се нареждат, след като певицата се премества в Южен Лондон и започва да се интересува от аренби изпълнители. Тя завършва училище за сценични изкуства и технологии в Кройдън през май 2006 година, където е съученичка с Леона Луис и Джеси Джей. През 2015 г. Адел вече е продала над 20 милиона копия от албума си “25” за по-малко от година. Втората ѝ тава “21” е с рекордни продажби не само на Острова, но и отвъд океана. Албумът е причина Адел да спечели “Грами” и две статуетки БРИТ.

За Адел килограмите не са били приоритет. Тя е казвала, че ако някой от музикалния бизнес ѝ каже да отслабне, няма да работи с него. Истината е, че голямата цел на певицата е не да свали толкова килограми, а да постигне промяна, с която да се почувства по-добре.

“Беше щастлива и изглеждаше невероятно, много уверена в себе си.” Така завършва разказа си пред сп. “Пийпъл” 19-годишната Лекси Ларсон, която се е срещнала с Адел в Сейнт Томас наскоро.

Адел на партито след оскарите

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене