Яна Титова влиза в “Откраднат живот” и като актриса

Яна Титова на снимачната площадка на сериала “Откраднат живот” 
СНИМКА: НОВА ТВ

Режисьорката на сериала “Откраднат живот” Яна Титова влиза и като актриса в медицинската поредица. В новите епизоди тя ще пристигне в болницата в ролята на Цветелина – майка на малката Кари, която има тежко заболяване. Още на входа съдбата ще сблъска Кари с малкия Пепе и двете деца веднага ще намерят общи теми и бързо ще превърнат познанството си в много емоционално приятелство въпреки желанието на родителите им да не общуват. В болницата отдадената майка Цветелина ще намери не само специалисти, които отлично вършат работата си, но в тяхно лице и хора, които ще помогнат и ще променят всичко познато за нея.

За д-р Чилингирова пък кошмарът, свързан с Чакъров, няма да приключи. Случаен пациент в болницата ще я върне отново към миналата история и ще предизвика в нея истински ужас, тотален срив и неочаквани реакции. Ще има ли кой да помогне в тази неприятна ситуация или Борис отново няма да обърне внимание на половинката си, зрителите ще разберат в предстоящите епизоди.

Междувременно д-р Тасев е изцяло зает със заключването на сделката, която договори със зам.- министъра на здравеопазването. Той свиква извънредно събрание, за да разпусне старите членове на борда и да обяви себе си за мажоритарен собственик на болницата. Предстои зрителите на сериала да видят кой ще бъде поканен от Борис в новия борд и дали ще има размествания в ръководството на “Св. Анастасия”.

Новият пиар на болницата – красивата журналистка Юлия Боянова, взема нещата в свои ръце и предприема действия, с които да вдигне и да затвърди имиджа на “Св. Анастасия”. За целта амбициозният специалист в света на комуникациите избира проект, който да представи процеса на работа в болницата в медицинска платформа. Затова тя ще започне пряка работа с д-р Пенев. Проектът ще стартира трудно, но впоследствие ще сближи лекаря и пиар специалиста, а това ще доведе и до един много добър резултат в начинанието

Какво още ще се случи, предстои да разберем в новите епизоди на “Откраднат живот” от вторник до петък от 20 ч по Нова тв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене