Xiaomi пусна електроскутер на цената на GSM

Eдна от водещите китайски компании за смартфони - Xiaomi, представи модел скутер на цената на среден клас GSM. Eкологичните двуколесни модификации са с имената A1 и A1 Pro, като се различават само по капацитета на батерията. Най-евтината версия струва от 420 долара.
Xiaomi A1 е оборудван с батерия от 768 квтч, докато A1 Pro има 960 квтч. С едно зареждане на акамулаторите електрическите скутери могат да изминат съответно 60 и 70 километра, а максималната скорост за двете версии е 25 км/ч. И двата модела тежат само 52 килограма, а колелата се въртят от електрически мотор, монтиран отзад.


Батериите на електроскутерите са подвижни и можете да ги вземете със себе си за презареждане от домакински електрически контакт. A1 и A1 Pro имат цветен дисплей, навигационна система с гласово управление и 1080-пикселова камера с широкоъгълен 130-градусов обектив, който работи като видеорагистратор.


A1 Pro е по-скъп. Цената ме тръгва от 566 долара, а от компанията предупредиха, че в близко бъдеще цената ще се увеличи до 655 долара.
Миналата есен Xiaomi анонсира и първия си автомобил. Това обаче не е собствена разработка, а сътрудничество с марката FAW. Резултатът от съвместната работа на две китайски компании беше специалната версия на кросоувъра T77. Предполагаше се, че електрическата джипка, оборудвана с мултимедийна система от Xiaomi, ще се появи на местния пазар под името Redmi.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене