По време на криза: продават употребявано Bugatti за 3,5 млн. евро!

Опустушителната икономическа криза, която тепърва ще набира скорост заради пандемията от коронавирус, явно кара и богатите по света да се разделят с любимите си "играчки".
Немският дилър на луксозни коли Hollmann International продава Bugatti Chiron Sport, излязъл от завода през октомври 2019 г. Продавачът оценява използвания хиперкар на 3 милиона и 515 хиляди евро. Това е с 365 хиляди евро по-скъпо от цената на чисто нов базов Chiron Sport.
Според опитни търговци цената на автокъщата Hollmann International не може да се нарече твърде висока - продаваният Chiron Sport е в отлично състояние и можете да го вземете веднага, докато за 3 150 000 евро може да вземете чисто нов Bugatti, но без опции и с неясна дата за доставка. Поръчан през април тази година Chiron Sport ще пристигне при клиента в най-добрия случай през лятото на 2021 година.
Хиперколата разполага с 8-литров W16 с 1500 конски сили и 1600 Нм въртящ момент. В сравнение с обикновения Chiron, спортната версия разполага с олекотена каросерия, ултралеки джанти, по-твърдо шаси и оригинален ауспух с четири кръгли изпускателни тръби.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене