Как прекарва самоизолацията Шварценегер - с уиски, шах и магаре

Холивудска звезда Арнолд Шварценегер се е изолират в домашна обстановка с уиски и магарето Лулу, съобщи RTL.

В инстаграм той непрекъснато коментира за Лулу: "тя не е най-добрият партньор по шах, но стигнахме до там. Ако сте отлагали нещо като учене на шах заедно със семейството си, използвайте времето си, което обикновено прекарвате навън".

Както писахме по-рано актьорът е взел решение да отдели 1 милион долара и ги даде на известната фондация „Frontline Responders“. От своите профили в социалните мрежи бившият губернатор призова американците да си останат вкъщи и да направят дарение също като него, всеки според възможностите си. Така, за отрицателно време последователите му събраха още половин милион долара.

Въпросната фондация, подкрепена от Шварценегер, иска да помогне на лекарите, които са на първа линия в болниците, като им осигури защитни облекла и всичко друго, необходимо им за работата, за да бъдат защитени от коронавируса. До момента тя е събрала близо 3,3 милиона долара.

„Лекарите, сестрите и целият персонал са истинските екшън герои. Аз само ги имитирам във филмите ми. Ние имаме възможността и задължението да им осигурим предпазни средства срещу вируса, с който те се борят“, посочва актьорът.

По думите на Шварценегер, най-малкото нещо, което хората могат да направят, за да подкрепят медиците, е да им купят маски.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене