Женски бой Джордан - Бианка

Бианка Гаскойн тренира в парк

Темите за вируса и за кралското семейство вече идват малко в повече на британците, но се задава нещо интересно и очаквано грандиозно, което да разведри тягостната атмосфера на Острова. Женски бой! При това между две от любимките на клюкарите Ц Кати Прайс-Джордан и Бианка Гаскойн.

33-годишната дъщеря на футболната легенда Пол Гаскойн намери начин да припечелва дори в условията на коронавирус. Съблазнителната Бианка без свян навлече спортен сутиен и впит клин и хукна да тича и прави упражнения в парк в графство Кент. Облеклото е на определена марка, която се е изръсила достатъчно, за да ползва за реклама сочното

тяло на футболната наследница.
Дотук всичко е добре, но се намесва мъжемелачката Кати Прайс-Джордан. Двете англичанки си имат причина да се мразят и "хапят" вече два месеца. А причината се казва Крис Бойсън. Хубавецът е гадже на Джордан. Тя твърдо си държи на него, нищо че има пет деца от четирима други мъже. От своя страна Бианка е разделена с последната си голяма любов Стивън Марторана.

Г-ца Гаскойн няколко пъти е засичана в компанията на г-н Бойсън. Това е достатъчно за Джордан да плюе отрова при всеки възможен случай. Е, последната фотосесия на Бианка, съблазняваща в парка от преди броени дни, не е случай за изпускане. Кати нарича съперницата си "повлекана" и "торба", прелестите й били "увиснали" и още куп "комплименти".

Очаква се с нетърпение отговора на Бианка.

Кати Прайс още минава за хубавица
Кати Прайс още минава за хубавица
Джордан държи на Крис
Джордан държи на Крис
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене