Сам Смит отлага издаването на новия си албум заради коронавируса
24 часа онлайн | 31 Март 2020 г. | 23 показвания | 0 коментара

Британският певец и автор на песни Сам Смит, който миналата година пожела да бъде наричан с полово неутралното местоимение "те", е решил да преименува албума си и да отложи издаването му заради пандемията от коронавируса, съобщи Контактмюзик.

Двадесет и седем годишният изпълнител трябваше да издаде албума си на 5 юни, но е преценил, че оригиналното му заглавие "To Die For" ("Да умреш за") е неуместно на фона на глобалната здравна криза и десетките хиляди изгубени животи и е решил да го преименува, както и да отложи издаването му.

"Мислих много през последните няколко седмици и осъзнах, че заглавието на албума ми и непосредственото му излизане не са правилни, затова реших да продължа да работя над проекта и да направя някои важни промени и допълнения", гласи публикацията на Сам Смит в Инстаграм, допълва БТА.

Смит запазва увереност, че ще може да издаде албума си през тази година, но засега не посочва нова дата за излизането му.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★★★★★
Късмет: ★★ Работа: ★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Само 10 малки островни държави в Тихия океан не са засегнати от световната пандемия от коронавируса. Това сочи обработката на резултатите на института "Джон Хопкинс" и "Ал Джазира", обработени от statista.com. Към 14 май нито един случай не е съобщен в Соломонови острови (население от 652 000 жители), Вануату (292 000), Самоа (196 000)

В пандемията от COVID-19 потреблението у нас се свива, като само при покупките на храна има ръст. Повечето хора са намалили броя на пазаруванията, но купуват повече наведнъж, но по списък. Това показва изследване на All Channels Group и Blue Point за навиците и поведението на потребителите. Консумацията на снаксове, чипсове

Новият обслужващ робот в кафене в южнокорейския град Теджън е любезен и бърз, докато плавно си проправя път към клиентите, информира Ройтерс. "Заповядайте вашия ройбос, бадемов чай лате, насладете му се. Още по-хубав е като го разбъркате", казва роботът, докато клиентка си взима напитката от поднос, монтиран на голям

"Денят на българската просвета и култура - 24 май, е символ ...
Бъдещият собственик на "Левски" Наско Сираков поведе днес ...
В деня на българската писменост и култура БНТ 2 представя ...
Националната галерия така поздравява с 24 май – Деня на ...
РАБОТА В началото на тази седмица отново сте изцяло във ...
РАБОТА В началото на седмицата се заредете с добро ...
РАБОТА Новина за поредната интрига ще ви принуди да ...
РАБОТА В началото на седмицата бъдете справедливи в ...
РАБОТА Ще се заредите със сили и въпреки неприятностите сте ...
РАБОТА Бъдете внимателни при разговорите на работното си ...
РАБОТА Възползвайте от възможността да подобрите ...
След края на оригиналните си български сериали и предавания ...
РАБОТА В началото на седмицата анализирайте постигнатото и ...
РАБОТА Разсеяността ви е изчезнала. Заемете се с рутинната ...
РАБОТА В петък и почивните дни се чувствате бодри и ...
РАБОТА В началото на седмицата ви радват предимно приходи. ...