Цвета Караянчева и проф. Тодор Кантарджиев в специалното предаване на Би Ти Ви за COVID-19

Антон Хекимян ще води специалното издание "Кризата COVID-19: Всичко, което трябва да знаете" по Би Ти Ви утре вечер.

Антон Хекимян ще е водещ и на новото издание на специалното издание "Кризата COVID-19: Всичко, което трябва да знаете" по Би Ти Ви утре вечер от 19,30 ч.

Негов гост онлайн ще е председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, която ще коментира ситуацията в парламента след първата депутатска положителна проба за COVID-19.

Вицепремиерът Томислав Дончев ще отговаря на зрителски въпроси, свързани с доходите, спестяванията и работните места в страната - по време на пандемията и след това, а позицията на работодателите, зрителите ще чуят от Радосвет Радев от Българската стопанска камара и икономиста Красен Станчев.

Място в обзорното предаване ще има и за историите и позициите на обикновените хора, които вече усещат последиците от социалната изолация - собственици на малки бизнеси, работници в големи фабрики, онлайн търговци и други.

На финала на предаването, за да коментират актуалната обстановка в страната, ще бъдат вирусологът проф. Радка Аргирова от новия Медицински съвет към МС, както и проф. Тодор Кантарджиев от оперативния щаб. Зрителите ще видят и излекувани вече пациенти от COVID-19. За психологическите последици от социалната изолация ще говори клиничният психолог д-р Велислава Донкина.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене