Певицата Дъфи разкри подробности за сексуалното насилие

Дъфи СНИМКА: Инстаграм

Британската певица Дъфи разкри подробности за едномесечния ужас, който е преживяла преди време, след като била дрогирана, държана в плен и изнасилвана, съобщи ДПА.

В Инстаграм певицата, която е на 35 години, сподели за пръв път през какво е преминала и каква е причината да се оттегли от сцената за дълго време. Тя не посочва името на насилника си.

"Беше на рождения ми ден. Бях дрогирана в ресторант и след това в продължение на четири седмици бях дрогирана и пътувах в друга страна", пише изпълнителката. Тя не помни да се е качвала на самолет, но казва, че била настанена в хотелска стая, в която нападателят й дошъл и я изнасилил, предава БТА. 

Дъфи пише, че след като избягала, дълго време се страхувала да съобщи в полицията за случилото се. По-късно тя потърсила помощта на психолог, който й съдействал да преодолее травмите.

"Споделям това, защото живеем в свят на болка и вече не се срамувам, че нещо ме е наранило дълбоко", пише певицата. Тя дава да се разбере, че заради преживяното се е оттеглила. "Не се срамувам да кажа, че прекарах почти десет години напълно сама и сърцето ми все още се къса, като пиша това. Сега вече мога да оставя тези десет години зад гърба си. Там е мястото на миналото", добавя тя.

През февруари певицата за пръв път писа в Инстаграм, че е била изнасилена, без да споделя подробности.

Дъфи е носителка на няколко награди "Грами", последният й албум излезе през 2010 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене