Мушнал ли е и Рууни проститутки?

Семейство Рууни вече скучае у дома

Уейн и Кайл Уокър събрали децата на двора

Футболитът на „Манчестър Сити“ Кайл Уокър даде съвет на хората как да не скучаят по време на карантината без да излизат у дома. Той просто си повика две проститутки. Тъпото е, че допусна да се разбере, дори стана ясно, че им е платил 2200 паунда за забавлението, че се разбра и името на едната – 21-годишната Луис Макнамара, а другата била 24-годишна бразилка. Шефовете на „Сити“ сметнаха постъпката за неправилна и глобиха Уокър с цели 250 000 паунда, при седмична заплата от едва 110 000, твърди „Сън“.
Но крушката може да се окаже, че си има и опашка. Според някои непотвърдени слухове самият Уейн Рууни е бил поканен да се отбие в апартамента на Кайл преди седмица за забавлението. Бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ е известен със забежките си, и вероятно заради старата му слава, сега се твърди, че не е устоял на поканата и е „мушнал“ нелегално.
Само дни по-късно Кайл и Уейн събрали децата си в двора на къщата на „гражданина“. Именията на двамата футболисти са съседни и те са семейни приятели. Но докато Рууни живее със съпругата си Колийн и четирите им деца, то Уокър е разведен с Ани Килнър, която обитава семейната къща с трите хлапета. А на Кайл се налага да се свива в апартамент. Но в деня за виждане с децата, играчът на „Сити“ ги извел на двора, а и поканил Уейн, който завел две от своите, за да се забавляват с приятелчетата си. Но за беда по улицата минал патрул и зла полицайка развалила детското парти, защото нарушавало карантината. Дори заплашила с глоба, признава публично блюстителката на реда, цитирана от английски медии.
Колийн явно нямала нищо против невинното детско парти, но Ани Килнър се разбесняла, защото много се страхувала от коронавируса, твърдят нейни приятелки, цитирани от „Сън“. Въпросът е, щом се страхува и не излиза от вкъщи, къде е била в онзи ден, че не е разбрала за събирането с хлапетата на семейство Рууни.
Покрай цялата дандания се оказа, че нападателят на „Дарби Каунти“ имал навика да разхожда челядта си из голфкомплекса „Престбъри“ край Манчестър. Игрището за тузарския спорт е затворено и няма посетители, затова Уейн не се притенявал да изведе семейството на разходка на спокойствие именно там.

Проститутката Луис Макнамара си направи реклама
Проститутката Луис Макнамара си направи реклама
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене