Рита Ора стана доброволка на Британската здравна служба

Рита Ора  СНИМКА: Ройтерс

Рита Ора стана доброволка на Британската здравна служба, защото иска да даде своя принос в борбата с новия коронавирус, съобщиха "Контактмюзик" и БТА.

29-годишната певица и сестра й Елена са сред онези, които предоставиха услугите си, за да се окаже помощ на възрастните и уязвими хора по време на пандемията, като ще помагат в доставките за самотни хора и ще разговарят с тях.

"Рита много иска да даде своя принос - каза майка й Вера пред сп. "Хелоу!". - Тя и по-голямата й сестра Елена са сред 750 хиляди души, които се ангажираха да помогнат, за да се предоврати възможността болестта да мине през нашата врата и да надделее в битката с Британската здравна служба. Те ще са сред доброволците, които ще доставят медицински средства, ще следят здравословното състояние на възрастни хора, ще разговорят по телефона със самотни и уязвими пациенти."

Вера е психиатър и е решила да е на фронтовата линия на Британската здравна служба, за да допринесе психичното здраве на пациенти да не бъде изложено на ефекта от новия коронавирус.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене