Певицата Холзи дари 100 000 маски за здравни работници

Певицата Холзи СНИМКА: Инстаграм

Американската певица Холзи е дарила 100 000 трипластови маски за здравни работници на първа линия в борбата срещу коронавируса, които страдат от недостиг на лична предпазна екипировка, съобщи Контактмюзик.

Двадесет и пет годишната изпълнителка освен това ще направи съществено парично дарение в полза на благотворителната организация Give Directly и отправя призив към всички желаещи да се включат според възможностите си, предава БТА. 

В съобщение, публикувано в социалните медии, Холзи казва: "Всеки един дeн се прекланям пред медицинските служители на първа линия. Техните решителност, себеотрицание и съпричастност са изключителен пример за човешката способност да обичаме и оцеляваме. Имах привилегията да се самоизолирам в дома си, без страх и задължения, без грижа за болни членове на семейството, деца за изхранване или финансова криза за разрешаване. Затова се опитах да намеря реален начин да помогна. Призивът ми към хората е ако имат възможност, да си седят у дома. Към всички на първа линия - сърцето ми е с вас. Ще продължа да се боря, за да получавате необходимите ви подкрепа и ресурси".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене