Андреа намекна, че е бременна

Андреа СНИМКА: Инстаграм

Напоследък Андреа все по-често използва опцията "Ask me a question" в инстаграм, предоставяйки на последователите си възможността да й задават въпроси, чиито отговори обаче са доста уклончиви. Въпреки че певицата единствено загатва за случващото се в живота й, досега намеците й винаги са се оказвали достоверни. Така например преди време тя подсказа, че двамата с Кубрат Пулев отново са се събрали, споделяйки десетки архивни техни снимки - факт, който по-късно потвърди с актуално изображение, на което боксьорът я учи да борави със снайпер на стрелбище.

Преди броени часове, блондинката остави впечатление у почитателите си, че е съвсем възможно в момента да е бременна, предава life.dir.bg.

"Мислиш ли вече за деца?", попита я потребител на социалната мрежа, след като стана ясно, че изпълнителката и спортистът са подновили своята връзка.

"Откъде знаеш? Може би не казвам всичко", мистериозно му отвърна Андреа.

Друг неин фен успя да долови неизреченото и в прав текст я попита дали носи в утробата си бебе, но тя отново не беше директна в отговора си.

"Обичам да пазя в тайна личния си живот", написа тя към обща снимка с Кобрата, с което приключи темата.

Очевидно Андреа все още не е готова да бъде напълно пряма, разкривайки тази информация, но предвид утвърдения й модел на поведение, не е изключено съвсем скоро все пак да задоволи любопитството на публиката.

Всъщност, в миналото Кобрата и любимата му неведнъж са казвали в свои интервюта, че искат да имат наследници. Дори са споменавали, че таят надеждата да имат не едно, а 5 деца. Сега, съдейки по думите на попфолк звездата, двамата очевидно работят по въпроса...

Запитана как минава един неин ден у дома, тя разкри:

"С любимия човек... в гушкане... филми... започнах да готвя... и други неща", издаде тя, добавяйки знака "забранено за непълнолетни".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене