Джон Сина чука и бяга

Ники Бела бе звезда на ринга

Една от големите звезди на кеча Джон Сина е безотговорен, търси секс, а после бяга и не иска да поеме отговорност. Откровението направи бившата му колежка и годеница Ники Бела пред американското издание "Ю Ес Уикли".
36-годишната Ники се загаджи с Джон, който освен в кеча вече се бе прочул и в киното, през 2012 г. Връзката им продължи пет години и всичко изглеждаше розово, тъй като по време на турнира "Кечмания" 33 годипният Сина поиска ръката на любимата си, а тя каза емоционално "Да!". Днес става ясно, че зад лъскавата фасада не всичко е било цветя и рози. 

Джон Сина предложи на Ники на "Кечмания"
Джон Сина предложи на Ники на "Кечмания"

Поводът за интервюто с родената в Сан Диего, Калифорния, Бела е предстоящото излизане на книжния пазар на втората й книга. Първата, наречена "Несравнимо", я изведе на по-високо ниво в средите на известните личности в САЩ и англоезичния свят. Ники вече е чест гост на светски събития и клюкарските рубрики й отделят подобаващо внимание.
"Когато още бяхме гаджета, всичко беше много хубаво" - разказва кечистката. - "Джон дори говореше за деца. Но аз не бях готова за тази стъпка, исках да се развивам още в спорта. Годежа не промени живота ни кой знае колко, но с времето вече и аз взех да се замислям да му родя деца. Но в един момент осъзнах, че Джон всъщност се страхува и е безотговорен. Виждахме се най-вече покрай участията си в турнири, но след това трябваше да заминаваме всеки в различна посока за свои ангажименти. Но ако бях забременяла, то Джон трябваше да е до мен през повечето време, а той не го искаше. Виждахме се за по два-три дни и после бързаше да си тръгне. Затова се разделихме за известно време, да помислим какво всъщност искаме. Когато се събрахме отново, той говореше за деца, но е и за това как ще живеем заедно и заедно ще се грижим за тях. Останах с впечатление, че той иска да си продължи свободния живот, а аз да седя вкъщи с децата. Реших, че е най-добре да разваля годежа и да го оставя на мимолетни връзки."
През миналата година красавицата се запозна с руснака Артьом Чигвинцев покрай общото им участие в шоуто "Да танцуваш със звезди" и понастоящем са сгодени. 
Артьом спечели сърцето на бившата кечистка
Артьом спечели сърцето на бившата кечистка

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене