Нова тв пуска римейк на хитовия сериал от 80-те години “Магнум”

Джей Ернандес изпълнява главната роля на бившия тюлен Томас Магнум, който става частен следовател на Хавай. 
СНИМКА: НОВА ТВ

След края на оригиналните си български сериали и предавания този сезон Нова тв ще заложи в програмата си на интересни американски поредици.

Сред тях е “Магнум” - римейкът на един от най-хитовите сериали от близкото минало. В центъра на екшъна е Томас Магнум - бивш морски тюлен, който се завръща от Афганистан, за да стане частен следовател в Хавай. С помощта на уменията си, придобити в армията, Магнум разплита сложни случаи.

Той е чаровен мошеник, американски герой и върл привърженик на баскетбола. Магнум живее в луксозно имение, където работи като консултант по сигурността, за да допълва бизнеса си в сферата на частните разследвания. А в къщата господарка е Джулиет Хигинс - красива и властна бивша агентка на МИ6, чиято втора работа е да държи Магнум под контрол с помощта на двата си добермана.

Когато Томас се нуждае от помощ за някой случай, той се обръща към доверените си приятели и колеги. Това са Тиодор Келвин-Ти Си - бивш пилот на военноморски хеликоптер, и Орвил Райт-Рик - бивш морски тюлен и настоящ управител на нощен клуб в Оаху. Той е и човекът с най-много връзки на острова.

Красивата обстановка на Хаваите, на фона на която се развива действието, много напомня на друг любим сериал - “Хавай 5-0”. Това не е случайно - изпълнителни продуценти на “Магнум” са Даниел Удроу, Питър М. Ленков, Джъстин Лин и Джон Дейвис, които стоят и зад “Хавай 5-0”, “Специален отряд” и “Черният списък”.

В главната роля - на Томас Магнум, е Джей Ернандес. Той е роден в семейството на трето поколение мексикански американци, като цялото му име е Хавиер Мануел Ернандес. Пътят му към Холивуд започва съвсем случайно - един ден, докато е в асансьор, е забелязан от мениджъра на звезди Хауърд Търнър. Той е човекът, който подтиква Ернандес да застане пред камера, като първо го записва в актьорска школа, а след това праща негови снимки на кастинг агенции.

Първата по-голяма роля на Джей е в тийнейджърски ситком, но по-голем успех постига с филма “Диви и красиви”, в който си партнира с Кирстен Дънст. Следват участия в няколко холивудски продукции. Ернандес изпълнява главната роля в “Пътят на Карлито: Издигането”. Това е предисторията за гангстера Карлито Бриганте. В първата част на филма в образа на мафиота е самият Ал Пачино.

Последната значима роля на Джей Ернандес е като Томас Магнум в едноименния сериал.

В образите на верните колеги на бившия тюлен са Закари Найтън, Стивън Хил и британката Пердита Уикс, позната от участието в един от последните игрални филми на Стивън Спилбърг “Играч първи, приготви се”.

Оригиналът на “Магнум” се излъчва от 1980 до 1988 г., а в образа на обаятелния частен следовател е звездата Том Селек.

Новата версия на сериала тръгва на 25 май, понеделник, и ще се излъчва всеки делничен ден от 21 ч по Нова тв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене