Майката и жената на Кристиано скарани

Кристиано между майка си и любимата

Отношенията между майката на Кристиано Роналдо Долорес Авейро и приятелката му Джорджина Родригес са на нож и футболната звезда се е видял в чудо. Затова и по време на карантината двете е рябвало да бъдат държани далеч една от друга, пише португалското издание „Корейо де Маня“.
Майката на звездата на „Ювентус“, която навремето успя да го скара с рускинята Ирина Шейк, сега май се опитва да разкара и майката на дъщеря му Алана. Светските издания в родината им надушиха скандала, след като Роналдо и любимата му се пренесоха в къща под наем по време на карантината, въпреки че първите дни прекараха в имота на футболиста на остров Мадейра.

Джорджина е упорита във фитнеса
Джорджина е упорита във фитнеса

Невъзможността да се завърнат в Италия завари семейството на Кристиано на родния му остров Мадейра на гости в къщата на Долорес, която е достатъчно голяма за да живеят всички без пролбем под един покрив. Но на 3 март 65-годишната дама получи лек сърдечен пристъп, а два дни по-късно Джорджина и децата се изнесоха в къща под наем, струваща 3500 евро на седмица. Предлогът бе, че Долорес има нужда от спокойствие за възстановяването си.
Медиите усетиха напрежението между снаха и свекърва от факта, че майката на играча е спряла да следва Джорджина в профила й в Инстаграм и го превърнаха в скандал. Самата Долорес нарече в собствения си профил приятелката на сина си „снаха“, макар двамата да нямат официално брак.
Ирина Шейк не бе долюбвана от свекървата
Ирина Шейк не бе долюбвана от свекървата

Самата Долорес обяснява: „Възрастните хора не можем много да се оправяме с модерните технологии. Не ги разбирам всичките копчета, излизащи на екрана на телефона ми, и може да съм натиснала някое без да съм разбрала какво прави то. Но и какво толкова е станало, че вече не следвам Джорджина в Инстаграм, нали тя е до мен през цялото време!? Спрете да си търсите истории, няма разрив между нас.“
Изданието припомня, че преди години именно майката на Кристиано въртя и сука докато не раздели сина си с предишната му любов Ирина Шейк, също модел от световна класа.



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене