Болт кръшка с модел

Шари Холидей лесно може да изкуши всеки мъж

Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт кръшка на приятелката си Каси Банет броени дни преди тя да му роди момиченце. Ямаецът е карал модела Шари Холидей да му праща свои голи снимки, докато неговата половинка е в болницата в очакане на раждането. Скандалните разкрития прави самата Шари пред британския таблоид “Сън”. По думите и тя не знаела за приятелката на спринтьора, въпреки че двамата с Каси са заедно вече шест години. Болт и моделът се срещат за първи път в Лондон през 2018-а, но красавицата отрича да са правили секс.

“Бяхме на една маса и той ми казваше, че съм красива - разказва Холидей. - Беше самоуверен и не обели дума, че има отношения с друга жена. Когато реших да се прибирам, той звънна на свой приятел и му каза да ни вземе и да отиваме в хотела му. Отидох, но единствено се целувахме, след което си тръгнах.”

Болт с дългогодишната си приятелка Каси
Болт с дългогодишната си приятелка Каси

Оттогава двамата продължавата да поддържат отношения най-вече чрез интернет. Всичко това продължава до раждането на дъщеричката му - едва тогава Шари разбрала, че звездата има жена до себе си.

"Две седмици преди раждането на детето му беше пристигнал в Англия - разказва моделът. - Писахме си, наричаше ме секси маце. Пратих му две снимки по бельо, а той отвърна: "Горещи са, кълна се!". Нямах представа, че има връзка. Дни по-късно видях по новините, че е станал баща и не можех да повярвам. Познаваме се от 2018 година, била съм в един хотел с него и през цялото време не знаех, че има жена до себе си. Когато научих му написах, че трябва да се концентрира върху собственото си семейство.”

Болт има връзка с Каси Бенет от 2014 г, а в средата на този месец двамата станаха родители на момиченце. Засега двамата не са коментирали скандалните твърдения на Шари Холидей.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене