Сърцето ми е тук: Мальовица от всички страни

Поглед към Мальовица от местността Раздела над Седемте рилски езера

Връх Мальовица е символът на планинския туризъм и катерачите у нас. Всяка година го изкачват както опитни планинари, така и хиляди любители туристи. Това е и моят любим връх, затова ви изпращам снимки на Мальовица, погледната от различни места.

Това ни написа колегата дългогодишен планинар Евгени Петров и изпрати 4 снимки.

“24 часа” стартира от 24 май един патриотичен проект - “Сърцето ми е тук”. Идеята ни е след дните на изолация да показваме места в България, които ни правят щастливи. Там, където се връщаме често, за да заредим изтощените батерии.

Пращайте ни снимки, видеа, лични истории за тези ваши любими точки. Искаме да видим тези места - планини, море, язовири, реки, селски къщи, манастири, поляни, цветя, паметници... Може да покажете природни забележителности, детайли от градската среда, хора, вас самите на мястото, на което се чувствате най-добре.

Най-впечатляващото ще публикуваме.

Нека припомним на всички изморени от физическата изолация колко велико място е нашата родина България!

Освен на страниците на вестника снимките и любителските видеа ще бъдат публикувани в сайта на вестника www.24chasa.bg, който има над 20 млн. потребители месечно, и във фейсбук страницата на “24 часа”, която има над 250 000 последователи, с хаштаг “Сърцето ми е тук”.

Изпращайте ни вашите снимки, видеа с лични истории на следните имейли: [email protected] и [email protected]. Пишете имената си, разкажете защо сърцето ви е в това място.

Евгени Петров и неговият другар в планинските преходи, станал известен във фейсбук като Коалиционния партньор, на връх Мальовица
Евгени Петров и неговият другар в планинските преходи, станал известен във фейсбук като Коалиционния партньор, на връх Мальовица
Поглед към Мальовица от връх Орловец
Поглед към Мальовица от връх Орловец
Хища Мальовица - изходен пункт към върха
Хища Мальовица - изходен пункт към върха
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене