Със снимки от Пловдив Ники Илиев се включи в проекта на "24 часа" "Сърцето ми е тук"

Ники Илиев в любимия си Пловдив

Ники Илиев е от хората, които предпочитат да пътуват до красиви кътчета в страната ни, отколкото да почиват в чужбина. Затова с удоволствие се включва в патриотичния проект на "24 часа" - "Сърцето ми е тук".

"Много харесвам Созопол заради това, че има особен дух в него. И в стария град, в и центъра. Заради това имам планове юни да отида до там и в Бургас, който се разви изключително много в последните години и стана притегателно място. Обичам и Варна, където също много съм почивал", разказва Илиев.

Покрай снимките на последния си филм "Завръщане" той беше на още една черноморска дестинация - къмпинг "Градина", където също останал приятно изненадан и от обстановката, и от морето. Голяма част от сцените в лентата му са заснети обаче на друго място - в стария град и в Капана в Пловдив. Заради работата там Ники почти се беше изнесъл в града под тепетата за доста време. И остава очарован от магията на Пловдив.

Всъщност всичките му филми са правени на различни места в страната. Общото - градчетата са и любима дестинация за отдих на талантливия режисьор. "За мен е много важно обстановката, в която поставам историята. Затова искам и градът да е герой във филмите ми", казва той.

Така неслучано и Банско влиза в третата му лента "Нокаут или Всичко, което тя написа". Градчето е родното място на бабата на Ники. Затова, като малък, той прекарва зимните и летните ваканции там. И сега поне два пъти годишно се откъсва от цивилизацията за няколко дни в Банско. "Там не само атмосферата е различна, но и хората са едни напети, с висок дух", казва режисьорът.

Той обича да бяга от натовареното всекидневие и цивилизацията в Ковачевица и Лещен, където го привлича автентичната атмосфера.

Ако успяхте и вие да избягате през почивните дни до вашето любимо място в България, пратете ни вашите снимки или видеа с лични истории на следните имейли: [email protected] и [email protected]. Най-добрите ще бъдат публикувани и в хартиеното издание, и на сайта ни.

Лятото идва, не забравяйте да снимате, където и да стигнете!

Ники Илиев с кучето си на едно от тепетата в Пловдив
Ники Илиев с кучето си на едно от тепетата в Пловдив
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене