Крис О'Донъл е агент хамелеон във “Военни престъпления: Лос Анджелис”

О'Донъл  (вдясно) е с главна роля в сериала.

Крис О'Донъл - симпатичният американски актьор, който навремето изигра колежанчето Чарли Симс в класиката с Ал Пачино “Усещане за жена”, успя да избяга от сянката на големите звезди и сам да се превърне в доста търсен актьор от големите продуценти.

Той започва да се изявява пред камера още като тийнейджър - участва в реклама, в която сервира храна на самата баскетболна легенда Майкъл Джордан. 17-годишен се снима във филма “Мъжете не напускат” заедно с Джесика Ланг, а не след дълго идва и големият успех с “Усещане за жена” - драмата, заради която Ал Пачино най-накрая взема първия си “Оскар”. С образа на Чарли, в който О'Донъл убедително влиза, той вече е забелязан от широката публика.

Така че не е учудващо, че съвсем скоро получава друга голяма роля. В съревнование с Леонардо ди Каприо Крис е избран да влезе в кожата на Робин в “Батман завинаги”, която след това повтаря и в “Батман и Робин”, където си партнира с Джордж Клуни. Макар лентата да постига боксофис успех, О'Донъл я определя като спад в кариерата си.

Но безспорно един от значимите върхове е в телевизията, и то в сериал, който върви сега у нас. Това е “Военни престъпления: Лос Анджелис”, в който Крис О'Донъл изпълнява главната роля.

Действието в него се развива около агентите от Службата за специални проекти. Те се занимават със залавянето на най-опасните и неуловими престъпници, които представляват заплаха за националната сигурност.

За някои от задачите си агентите приемат фалшиви самоличности и с помощта на най-модерните технологии влизат под дълбоко прикритие, за да заловят лошите.

Крис О'Донъл играе агент Джи Калън - хамелеон, който се преобразява в когото се налага, за да се внедри в подземния свят.

Истинското име на героя е Гриша Александрович Николаев. Той говори свободно няколко езика - английски, руски, немски и френски. От малък влиза в системата на приемната грижа, без да знае подробности за биологичното си семейство, както и цялото си име.

Негов партньор е специален агент Сам Хана, в чийто образ влиза рапърът, актьор и продуцент Ел Ел Кул Джей. Героят му е бивш военноморски пехотинец, експерт по Близкия изток, който говори като роден арабския език. Той е единственият човек от екипа със стабилно семейство. Среща съпругата си по време на мисия, двамата са щастливо женени с деца. Но това не пречи на Сам Хана да се впуска във всяка мисия с истински хъс и непрекъснато да рискува живота си.

Сред агентите е и всезнаещата Хенриета Ланг с прякор Хети, която наблюдава екипа и трябва да му осигурява всичко - от микрокамери за наблюдение до коли. Във всеки епизод те са изложени пред нова опасност, която успяват да преодолеят.

Първият сезон на “Военни престъпления: Лос Анджелис” върви всеки делничен ден с по два епизода от 20 ч по “Диема”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене