БЛИЗНАЦИ: Напрежение

РАБОТА Избягвайте многото и напрегната работа, както и физическото претоварване през първите дни на седмицата. Не са изключени недоразумения с партньорите и колегите, ако сте на работното си място. Проведете разговори и подгответе за подпис документи, но не и свързани с финанси. От понеделник начинанията са печеливши. Дейни сте и не бива да се повлиявате от опитите да ви попречат. Не позволявайте да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Наложете си спокойствие. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите, успехът ще е с вас. Не бива да давате заеми само за да се отървете от досадниците.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Ще се почувствате отпаднали, ако не сте спазили предупрежденията и сте прекалили с алкохола и обилната храна.

ЛЮБОВ От вас зависи да съхраните хармонията в отношенията с любимите си хора. Ако сте на ресторант, не си позволявайте флирт с хората на съседната маса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене