Нина Добрев се подстрига вкъщи под напътствията на холивудски фризьор, облечена в торба за боклук

Нина Добрев (горе) и Риана Капри постригват косите си паралелно.

Нина Добрев в ролята на фризьорка. Не става дума за поредния холивудски филм, в който участва, а за уменията, които придобива по време на пандемия.

Тя публикува видео как подстригва косата си под напътствията на звездната фризьорка и нейна добра приятелка Риана Капри. Целта беше да покаже на феновете си как да направят същото в дома си, спазвайки карантината.

“Никога не съм подстригвала косата си, което ме изненадва. Правила съм доста глупави неща през живота си, но това не е едно от тях. Мисля, че бях достатъчно умна, за да знам, че ще е катастрофа”, шегува се Добрев.

Освен ножици и гребен изненадващо ѝ трябваше и торба за болкук, след като беше забравила да си набави пелерина за подстригване. Направи в нея дупки за ръцете и главата си. “Ще нося това на вечеря, когато светът се върне към нормалното си състояние”, пошегува се Добрев. “Ако някой може да накара торба за боклук да му стои добре, това си ти и Миси Елиът”, със смях ѝ отвърна Капри.

Малко преди това актрисата подстрига и новия си приятел - трикратния олимпийски шампион в дисциплината сноуборд Шон Уайт. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене