Стефка Костадинова похвали топките на Пената на изложбата на Иван Йочев
24 часа | 03 Юни 2020 г. | 51 показвания | 0 коментара

Председателят на БОК Стефка Костадинова подари снимка с автограф на фондация “София - европейска столица на спорта” от световния си рекорд. Тя бе получена от нейния директор Анатоли Илиев.

Стефка бе една от звездите, които уважиха първата изложба на известния фотограф Иван Йочев, чийто път тръгна от “24 часа”.

Сред гостите бяха още Димитър Пенев, Йорданка Благоева, Здравка Йорданова, Васил Етрополски, Петкана Макавеева, Михаил Таков, Живко Вангелов, както и гимнастичките Ренета Камберова и Християна Тодорова.

Стефка се възхити от вратовръзката на Пената, която беше цялата на футболни топки и похвали изискания му вкус.

В последния момент Йочев смени една от най-известните си снимки на премиера Бойко Борисов от благотворителен мач през 2011 година заради грозни и мръсни натяквания от страна на ДБ. “Това е уникална снимка, която е публикувана в цял свят, но явно на някои не им изнася”, категоричен бе Йочев, който сложи на нейно място фото от битката на Валентин Илиев и Димитър Бербатов от мача ЦСКА - “Байер” (Леверкузен).

“Доколкото знам, правителството на Бойко Борисов е единственото, което направи много за българския спорт през последните години. И като инфраструктура, и като всичко”, категорична бе и Стефка Костадинова. Изложбата е пред НДК и ще остане там до 10 юни. Тя е на алеята към “Кравай”.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★★★★ Работа: ★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Моят внук Иван днес става на 2 години. Желая му от сърце да расте здрав и щастлив. Това написа в профила си във Фейсбук премиерът Бойко

Петгодишен става мандатът на генералните директори на БНТ и БНР, както и на управителните им съвети. Това предвиждат промените в Закона за радиото и телевизията, внесени на 10 юли от председателя на Комисията по култура и медии в Народното събрание Вежди Рашидов. Досега мандатите бяха 3-годишни. Ако промените бъдат приети

Пряк контрол от ЕЦБ над големите банки, достъп до 30 млрд. евро спасителен фонд при проблем До 2022 г. доходите на българите трябва да растат с по-бързи темпове, инфлацията да остане ниска и под контрол, а лихвите по кредитите да продължат да намаляват. Банките, работещи в България, ще бъдат контролирани от Европейската централна банка и БНБ

Бившата съпруга на най-богатия мъж в света - изпълнителният ...
Ед Шийрън и Дейвид Бекъм сложиха кошери в селските си ...
В понеделник ръководството на МО ще почете 75-годишния ...
РАБОТА Началото на седмицата не е обещаващо заради ...
РАБОТА Първите дни на седмицата са последните за това ...
РАБОТА Ако изчакате до понеделник, когато Меркурий е вече в ...
РАБОТА През първите три дни от седмицата, които са ...
РАБОТА В началото на седмицата, когато са последните дни на ...
РАБОТА През последните три дни на ретроградно движение на ...
РАБОТА В дните петък - неделя Меркурий е все още ...
РАБОТА В началото на седмицата Меркурий е все още ...
РАБОТА Не взимайте важни решения и бъдете предпазливи в ...
РАБОТА В началото на седмицата завършете изостаналите ...
РАБОТА В началото на седмицата Меркурий е все още ...
РАБОТА В началото на седмицата сте напрегнати, заради ...
Звездата на "Лудогорец" Марселиньо отпразнува 21-вата ...