Кубрат Пулев: Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме

Андреа и Кубрат Пулев се разделиха след 13-годишна връзка

Кубрат Пулев проговори за края на връзката си попфолк изпълнителката.

Отношенията си с нея той определи като емоции отвъд нормалното, но въпреки всичко запази добрия тон и може да се каже, че пое отговорността, натоварвайки собствените си плещи с нейната тежест, предаде dir.bg.

"Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме", сподели той, като отправи призив към всички да посрещат лошите неща от живота с усмивка.

По-рано, в дълъг пост, певицата написа, че докато са били заедно Кубрат многократно я е молил да остави настрана своята кариера, за да стане негова съпруга и да му роди наследник. Но сега темата за децата Пулев коментира по следния начин:

"Не е въпросът просто да създадем деца,а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш", каза той.

Също така опроверга твърдението на Андреа, че планира да навлезе в политиката.

"Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мен - аз ще бъда изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен", категорично заяви той, допълвайки, че по-скоро би умрял, отколкото да предаде българския народ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене