Смъртни заплахи за футболна мадама

Екатерина била тормозена дълго време

Съпругата на бразилската футболна звезда Луис Адриано - Екатерина Дорожко, направи шокиращо разкритие. Руската манекенка е получавала смъртни заплахи. Причината е, че се е омъжила за цветнокож.
Жената на футболиста обяви подкрепата си за протестиращите по света след смъртта на Джордж Флойд в интервю. Именно в него разкри, че е получила заплахи за смърт, когато се вдигна сватба с Адриано миналата година.
Екатерина Дорожко започна да се среща с бившия нападател на "Спартак" (Москва) по време на двугодишния му престой в руската Висша лига. След това замина с него за Бразилия, когато Адриано премина в "Палмейрас" миналото лято.
"В началото, когато ходех на мачовете там, хората имаха смелостта да викат "Виж, рускинята идва, хахаха" - сподели моделката. - В продължение на дълго време всеки ден получавах съобщения, в които ме заплашваха със смърт, пожелаваха тежка болест на родителите ми и обещаваха да ме намерят и да ме бият и много други ужасни неща, защото съм женен за чернокож. Имам късмет, защото съм със стоманени нерви и спрях да обръщам внимание."
Дорожко продължи да изразява съчувствието си към хилядите протестиращи в САЩ. 

Адриано и Дорожко се ожениха миналата година
Адриано и Дорожко се ожениха миналата година

"Сърцето ме боли заради това, което се случва по света - обяви тя. - Благодаря на родителите си за образованието и представата ми за света. Никога не съм разделяла хората по цвят на кожата, цвят на косата или статус. За мен всички сме еднакви. Половината от семейството ми са черни и ги обичам всички толкова много. Страхувах се, че няма да ме приемат, защото съм рускиня и имам различен манталитет и целият ми живот е много различен. В крайна сметка любовта и приятелството не знаят цвят."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене