Шакира секси на плажа

Шакира е в страхотна форма

Да, годините са просто число, когато става дума за зашеметяващата Шакира!
Любимата на футболиста Жерар Пике е засечена от папараци на плажа в Барселона, където си прекарва страхотно заедно със синовете си Саша и Милан. Шакира (43) щедро показва красивото си тяло и очевидно се намира в перфектна форма. Колумбийската певица демонстрира и умения по сърф за радост на двете си момчета. Шакира е известна с това, че непрекъснато търси начин да се усъвършенства.

Певицата отскача до плажа с колата си
Певицата отскача до плажа с колата си
В периода на карантина тя намира начин да завърши онлайн курс по антична философия от Университета в Пенсилвания. "Знам, че хобитата ми са много непрактични, но трябва да се занимавам с нещо, след като децата заспят - коментира Шакира с чувство за хумор. - Благодаря на Платон и останалите древни философи за всичко, което научих по време на карантината."
Футболната половинка продължава да бъде и обществено активна. Тя ще участва в голям концерт в подкрепа на хората, засегнати от епидемията, на 27 юни.
Целта е да се наберат средства за създаването на ваксини, тестове и лечение на коронавирус. Актьорът Дуейн Джонсън ще води концерта, в който освен Шакира ще участват "Колдплей",
Шакира умее да кара и сърф
Шакира умее да кара и сърф
Ъшър, Дженифър Хъдсън, Джъстин Бийбър и други групи и звезди от световната сцена. На сцената ще се появят футболистът Дейвид Бекъм, актьорите Крис Рок, Форест Уитакър, Салма Хайек, Чарлийз Терон, Били Портър.






ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене