Теменужков дири гадже в Испания

 Кун се показа от някои от най-тузарските плажове

В голям плейбой се превърна младежкият национал на България Кун Теменужков. Талантът, който е продукт на школата на "Барселона", търси ново гадже по плажовете на Каталуния, видя "България Днес".
20-годишният нападател го е ударил на живот. Той пори вълните на Средиземно море с яхта. От няколко дни Джошкун, както е истинското му име, обикаля най-вървежните дестинации по испанския бряг в очакване да срещне своята любима. От доста време Теменужков е сам и това лято е започнал лов на мацки, облечен в маркови шорти и тениски.
Джулай морнинг футболистът е посрещнал на популярния испански плаж Кала са Боадея. Той се намира в див район, североизточно от Барселона. В яхтата при него не се вижда женско присъствие, така че той не се отказва от опитите си да омае дама. Последната му половинка преди време беше испанка. 

Теменужков се вози с яхта в Средиземно море
Теменужков се вози с яхта в Средиземно море

През тази пролет Кун се завърна да играе в страната, в която е израснал. За последно той бе под наем в третодивизионния испански "Ла Нусия". Заради пандемията от коронавирус обаче шампионатът там бе прекъснат и няма да бъде доиграван. Все още не е ясно къде ще продължи кариерата си талантът, след като престоят му в английския "Лийдс", който държи правата му, не се оказа особено успешен. 
Сам управлява луксозната лодка
Сам управлява луксозната лодка

Теменужков също не харесал особено живота в Англия, а на Острова така и не успял да срещне своята теменужка. Затова желанието му било да се завърне в Испания, където да си търси отбор дори и от по-ниските дивизии.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене