Кико Дончев, Рут Колева и Бойко Кръстанов на приема на US посолството за празника на САЩ (Видео)

Херо Мустафа танцува под звуците на кънтри музика

С виртуален прием и танци американското посолство у нас отбеляза националния празник на САЩ. Тържеството се излъчваше на живо на фейсбук страницата на посолството.

Празникът започна в 21 ч с встъпителна реч на български език на посланик Херо Мустафа. Дипломатката обясни, че всяка година на 4 юли американската мисия организира голям прием, но тази година той е отменен заради пандемията от коронавируса. Посланичката обаче отбеляза, че така може да покани всички да честват американския празник.

"Сърдечно ви каня да празнуваме. За нас е чест, че празнуваме заедно", каза Херо Мустафа. Събитието започна с изпълнението на американския и българския химн.

Актьорът Бойко Кръстанов се включи с видео в приема, като благодари на американците за тяхната музика и кино. Българката Маргарита Маринова от "Спейс Екс" също поздрави американските си приятели от САЩ. Кико Дончев от "Спейс Екс" пусна клип от Флорида и заяви, че България и САЩ са много добри партньори през цялото време. Служители на посолството пък разказваха на български език за отношенията на България и САЩ през годините. 

Певицата Рут Колева, актьорът Сашо Кадиев също отправиха своите виртуални послания към американците. За доброто настроение се погрижи бандата The Americans с пряко включване от Лос Анджелис. По време на приема имаше и клипове с българи, които са учили или участвали в програми в САЩ. Те разказаха за част от живота си по време на обучението си в Америка. 

Бойко Кръстанов
Бойко Кръстанов

Събитието завърши с голяма заря.

По-рано през деня под звуците на кънтри музика, с каубойска шапка, боти и дънково яке Херо Мустафа и екипа й танцуваха и отправиха покана за онлайн партито по-късно. 

Кико Дончев
Кико Дончев
 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене