Графа си произведе 50% публика, за да има дистанция

Влади Ампов-Графа и картонените “греещи 
човечета” с неговия лик

Картонени човечета ще бъдат

на седалките между зрителите

Графа започва поредица от концерти из цялата страна. Те ще бъдат на открито, а за да се спази изискването за дистанция и зрителите със сигурност да бъдат през място, на всяка седалка между двама души ще има по една картонена фигура.

Идеята е на Графа и му хрумва покрай новата му песен “Ти грееш” и изискването събитията да се правят при 50% заетост на капацитета на стадионите и летните театри, в които ще пее. Така се появяват “греещите човечета”, които са с образа на самия изпълнител. “Реших, че ще направим тези концерти, но е много важно да се спазват всички изисквания и мерки. За да съм абсолютно сигурен, че хората ще са разделени, колкото и да е нетипично това за концерт, произведохме 50% публика от картон. Дизайнът е на рапъра Ендо. А този рисуван образ ще присъства и в мърчзоната”, разказва певецът.

Първата поява на “греещите човечета” сред зрителите ще бъде в София на концертите на стадион “Юнак”, които ще са на 14, 15, 16 и 17 юли. Датите са четири, за да не се получават струпвания и да могат повече фенове да гледат и слушат изпълненията му, спазвайки противоепидемичните мерки. На терена, където обикновено са правостоящите зрители, този път ще бъдат поставени седалки по същата причина - за да има разстояние между присъстващите. За зрителите са осигурени дезинфектанти, движението също ще е регулирано, така че да се спазва дистанция.

След това отново със своите “греещи човечета” той ще гостува в летните театри във Велико Търново и Варна, съответно на 22 и 26 юли. В Пловдив ще пее в Античния театър на 30-и, а в Бургас ще бъде на 3 август.

За концертите си в столицата Графа е подготвил и специална изненада. Преди него във всяка една от вечерите ще излизат изпълнители от риалити шоуто “Гласът на България”, в което певецът е треньор. Ще се включат Тино, Елена Сиракова, Александър Славчев, Алекс Георгиев, Атанас Кателиев и Йоана Сашова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене