Драма с къщата на Гигс

Гигс ще трябва да свали от цената на къщата

Богатите също плачат...
Райън Гигс, който умееше да прави всичко на футболния терен, цели 18 месеца удря на камък в желанието си да продаде прекрасното си семейно жилище за 3,5 млн. лири в Манчестър. Къщата е страхотна, но купувачи липсват и това вероятно ще накара легендата на "Манчестър Юнайтед" да свали от цената, коментира "Сън". Райън решава да се отърве от имота, след като приключва с тежък развод и решава да започне живота си начисто. Гигс се заплете в мрежа от скандални разкрития за изневери и това сложи край на брака му с вече бившата му съпруга Стейси.

Имотът разполага с басейн и куп други екстри
Имотът разполага с басейн и куп други екстри
Жилището, което настоящият мениджър на Уелс продава, е пълно с купища екстри и мнозина се питат дали липсата на купувач не е заради притеснението, че имотът носи лош късмет и е заредено с негативната енергия на една семейна драма. Защото дори и за цена от 3,5 млн. лири къщата има какво да предложи. Бившият халф купува имота през 2004-а, като тогава плаща за него 1,94 млн. паунда. Разрушава старо викторианско имение и строи нова къща с пет спални. Нещо, което не се харесва на съседите, и те дълго протестират срещу решението му. Все пак Гигс получава разрешение от общината и изгражда новия дом. Към него има голям гараж за колите му и закрит басейн. Разполага с лъскава черна кухня, наподобяваща пещера, киносалон и собствен фитнес. 
Райън Гигс преживя тежък развод
Райън Гигс преживя тежък развод

Подобен проблем имаше и друга футболна легенда на Англия.
Джон Тери беше принуден да свали цената на къщата си в Лондон, за да намери купувач. През март той пуска за продажба луксозния си имот и иска за него 5,5 млн. паунда. Кризата около коронавируса застига и имотния пазар и интерес към къщата с шест спални няма. Това кара Тери да свали цената с 500 000 лири. Тони, съпругата на бившия защитник, не иска да живее в този дом, защото през 2017 г. в него нахлуват крадци и и задигат бижута за 400 000 паунда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене