В Глазгоу реват за кифла

Британи бе голямата любимка на феновете

Феновете на шотландския гранд потънаха в скръб по Британи Полстър

Феновете на „Глазгоу Рейнджърс“ потънаха в скръб. Те останаха без най-сексапилната кифла сред половинките на футболистите – Британи Полстър.
Звездата на тима на Стивън Джерард - Мат Полстър, напуска клуба, за да се завърне в родната Америка. Той подписа с отбора от МЛС „Ню Ингланд“.

Подкрепяше мъжа си на стадиона във всеки мач
Подкрепяше мъжа си на стадиона във всеки мач

С него си тръгва и красивата му половинка, която остави неизличим отпечатък сред феновете на шотландския гранд. Сексапилната Британи редовно присъстваше на трибуните както у дома, така и при гостуванията на „Рейнджърс“. Тя се забелязваше отдалеч не само заради красотата си, но и заради факта, че винаги бе с фланелка на мъжа си. Госпожа Полстър радваше феновете с безброй публикации, в които споделяше вълненията си от мачовете. Те й отвръщаха с хиляди лайкове и коментари.
Британи се сбогува с феновете, споделяйки снимка с мъжа си на терена „Айброкс“.

С Мат се връщат в Америка
С Мат се връщат в Америка

„Сбогуванията никога не са лесни. Така че това е пост на благодарност и любов. За клуба, служителите, съотборниците, семействата, привържениците и хората в Шотландия. Оставате в сърцата ни завинаги.
Вие сте сърцето и душата на този град. На всеки човек, който отдели време през целия ни престой, да ни спре и да попита как намираме сме ... благодаря ви за грижата. Благодаря, че ни обичате като едни от вас. Мога само да се надявам, че ще продължавате да подкрепяте Мат в кариерата му и да ни обичате отдалеч“, обяви красивата футболна половинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене