Филип Буков отличник в последния клас на Мастера

Филип (с черната тениска) с колегите си на дипломирането

Младият актьор от

“Откраднат живот” и

колегите му си разказват

весели случки за Стефан

Данаилов на дипломирането

Преди четири години не се знае със сигурност дали изключителният Стефан Данаилов ще води нов клас по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Затова, веднага щом става ясно, много кандидатстват за него. Разбира се, малцина - все пак най-талантливите, са приети. И са истински щастливи, без да знаят, че той така и няма да успее да е до тях при дипломирането им.

Мастера си отиде в края на ноември, но студентите му продължиха да следват всичко онова, което той се опитваше да им предаде. Така преди два дни момичетата и момчетата от последния му клас се събраха в 47-а зала в академията, за да получат дипломите си на скромна церемония. “Всичко беше съобразено с мерките, така че нямаше много хора, бяхме като на камерна сцена. Да, ние бяхме късметлии с Мастера. И си спомнихме за него с усмивка - така, както той искаше. След церемонията си разказахме весели случки с него”, каза младият актьор Филип Буков.

Той направи своя дебют и зрителите вече добре го познават от сериала “Откраднат живот”, в който играе доктор Хаджихристев.

Буков е приет с най-висок успех в класа на проф. Стефан Данаилов. След четири години усилен и постоянен труд той се дипломира като отличник на випуск 2020 на НАТФИЗ и като най-добрия студент от последния клас на Мастера. “Благодаря на колегите си, на преподавателите в академията, на проф. д-р Емил Митрополитски и на невероятния д-р Сава Драгунчев. Благодаря ти, Мастер, за невероятните срещи, за ценните уроци, за духовитите беседи, за незаменимата възможност да се докоснем до теб! Велик артист, човек с огромно сърце и завинаги наш баща!”, каза Буков.

Скоро той отново ще е на снимачната площадка за новия сезон на “Откраднат живот”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене