Палавата Габи към Али Соу: Хвани този задник!

Али Соу е истински щастливец

Нападателят на ЦСКА мърсува с гаджето в Созопол

Хвани този задник! С такава оферта палавата Габи се обръща към нападателя на ЦСКА Али Соу, който не чака втора покана.
Гамбиецът сграбчва дупето на надарената българка в басейна и скандалният момент е увековечен в снимка. Габи и Али разпускат в Созопол по време на паузата във футболното ни първенство. Двамата прекараха последните няколко дни край морето, но се глезят предимно в басейн с красива панорамна гледка. Те са отседнали в един от най-баровските хотели в града и са истинска атракция за останалите гости.
19-годишната Габриела редовно събира погледите с перфектните си форми, на които се радва Соу. Красавицата не е от свенливите и обожава да се разголва.

Габи припича дупето на басейна
Габи припича дупето на басейна

Тя е довела и своя приятелка, с която пушат наргилета на плажа и танцуват, правейки си селфита и клипчета за социалните мрежи.
Габи и Соу са сериозни гаджета от няколко месеца и вече живеят заедно в луксозен комплекс в София. Именно красавицата е основната причина нападателят да не иска и да чуе за трансфер зад граница. Към него има постоянен интерес от чужди отбори, но желанието на Али е да остане на "Армията" поне още един сезон. Габриела не пропуска мач на Соу и редовно може да бъде забелязана на стадиона. За съжаление тяхната обща почивка на морето ще бъде съвсем кратка. Още днес нападателят трябва да се яви на първата тренировка на ЦСКА за новия сезон. След това отборът ще бъде на лагер на базата в Панчарево и в Тетевен.
По време на паузата в шампионата голяма част от цесекарите се изсипаха на морето заедно със съпруги и гаджета. Там са капитанът Петър Занев и половинката му, защитникът Пламен Гълъбов, както и младокът Валентин Антов и гаджето му. Бразилците Евандро и Густаво Бусато са заедно с жените и малките си дечица.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене