Превърнете къщата си в дом без токсини

Превърнете къщата си в дом без токсини с ценния и практичен наръчник на Холи Котис “Природни средства за почистване и здравословен начин на живот” (от издателство “Труд”).

Със съставки като сол, изопропилов алкохол и кастилски сапун може да направите великолепни средства като почистващ дезинфектант за всякакви цели, прах и течен препарат за пране, за прозорци, за извън дома – натурален градински пестицид, обезмаслител за грил и за мрежи. Холи използва куркума, кокосово масло и английска сол, за да създаде продукти, които ще облекчат заболявания като главоболие и мигрена, кашлица, възпалено гърло и ще улеснят справянето с екземите, обриви от отровни растения, проблемите с храносмилателната система, емоционалните състояния, предменструален синдром и тревожност.

Освен намаляването на количеството на токсични и химични почистващи средства и лекарства в дома ви, ще научите как да пестите пари и време.

Още предложения

Една принцеса в действие

Лоти и Ели се завръщат във втората книга на Кони Глин “Принцеса в действие” (от издателство “Труд”) - продължение на “Принцеса под прикритие”!

В училището се случват странни неща. Учениците се натравят, откриват скрито стълбище.... Заплахата от тайната организация “Левиатан” нараства!  Лоти и Ели са решени да намерят виновника, но опасността може да бъде по-близо, отколкото си мислят... А едно момче е напът да обърка умовете и на двете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене