Фенове скачат на Наско Сираков за тайните пари

Наско Сираков

Първите пари в "Левски" за годината, които не са събрани от привържениците, са на път да стартират и първия скандал с новото ръководство. Част от привържениците вече скочиха срещу мажоритарния собственик Наско Сираков, който обеща пълна прозрачност, а сега не казва откъде е взел пари за заплати.

В началото на седмицата футболисти и треньори получиха по едно месечно възнаграждение, с което се предотврати напускането на някои по вина на клуба и разпадането на отбора, за което предупреди треньорът Георги Тодоров.

Доверен източник на "България Днес" разкри, че става въпрос за сума от около 300 000 лева, колкото са нужни за по една заплата в първия отбор. Произходът на парите също не бил тайна, а ставало въпрос за превод по договора с компанията Palms Bet. Букмейкърът парафира точно преди месец, а в началото на седмицата е превел транш, който включва и пари напред.

Председателят на НКП на "Левски" Степан Хиндлиян не се изказа особено ласкаво за факта, че шефовете на "сините" така и не обявиха откъде са дошли парите за заплатите на футболисти и треньори.
"Наско Сираков няколко пъти се афишира като гарант за прозрачност. От информацията за платените заплати в "Левски" става ясно, че произходът на средствата е строго пазена тайна. Любопитна история", написа Хиндлиян във Фейсбук.

Вторият човек в клуба Константин Папазов се позова на конфиденциалността относно произхода на парите. "Феновете имат право да питат. Предполагам, че ръководството ще отговори на този въпрос. Но има и конфиденциалност. Някои фирми не желаят да излизат публично и да се разкриват, че помагат на "Левски". Защото после биват атакувани. Точно защото помагат на "Левски", заяви Тити пред "Топспорт".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене